Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ATHENS KALLITHEA εν ΖΑΚΥΝΘΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90Βγήκε Ζαουάντ Ζαϊρί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πέττας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Νίκος Πέττας αντί Ζαϊρί.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στο παιχνίδι και των δύο ομάδων.. δεν αφήνουν χώρο στις ευκαιρίες στο τέλος
86Βγήκε Ντέιβιντ Ναζίμ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Αποστόλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Αποστόλου αντί Ναζίμ
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουρμισάι μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάλι έξω από τα δοκάρια της Ζακύνθου.
79ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κυριακίδης
77Βγήκε Βασίλης Μπούζας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τσίπρας αντί Μπούζα
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Ζέλιος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός των παικτών της Καλλιθέας, η μπάλα έφτασε στον Νόνη που προσπάθησε με τεχνικό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά έφυγε άουτ.
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καμίλ Κρολ
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μασένα από δεξιά, ο Μπούζας έβαλε το πόδι του για την προβολή, αλλά έδιωξε ο Παπαδόπουλος.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουρμισάι, ο Παπαδόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά και η μπάλα στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.
55Βγήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ντουρμισάι αντί Φράγκου
53ΓΚΟΛΑνδρέας Σταματής
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
53ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Σταματής
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ζαϊρί έκανε την σέντρα, ο Κουρέλλας έπιασε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και ο Σταματής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή από κοντά. Παρά τις διαμαρτυρίες ο σκόρερ καλύπτεται από τον Σταύρου.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Κουρέλλας αντί Λέκκα
52Βγήκε Νικόλας Λέκκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κουρέλλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, η μπάλα πάλι πέρασε λίγο έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Μπέλη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 5COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ από δεξιά για την Καλλιθέα, λάθος έξοδος του τερματοφύλακα της Ζακύνθου, αλλά δεν κατάφερε ο Φράγκος να πιάσει καλά το σουτ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΟΛΙΣ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ
44Βγήκε Ρικάρντο ντα Σίλβα Φαρία (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κατσικογιάννης αντί Φαρία που φεύγει με πρόβλημα τραυματισμού απευθείας προς τα αποδυτήρια.
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φράγκου μέσα από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα ο Παπαδόπουλος.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το 1-0 η Ζάκυνθος ψάχνει να βρει τρόπο να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση και έτσι έχει πάρει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ναζίμ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Καλλιθέας.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λύθηκε το πρόβλημα, επανέναρξη της αναμέτρησης αυτή τη φορά με φώτα από την γεννήτρια.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΛΙ πρόβλημα στο γήπεδο με την τάση, έσβησαν πάλι οι προβολείς και ο διαιτητής μάζεψε τους ποδοσφαιριστές στους πάγκους μέχρι να ενημερωθεί από τους υπεύθυνους του γηπέδου.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ επειδή έσβησαν τα φώτα στο γήπεδο της Καλλιθέας από πτώση τάσης, αλλά το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί πλέον.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λέκκα μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Φαρία έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή από τον Μπέλλη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
09ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Ράφαελ ντος Σάντος Μασένα
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0! Ο Φράγκος άφησε την εκτέλεση για τον Μασένα και ο Βραζιλιάνος με συρτό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και δίνει το προβάδισμα στην Καλλιθέα!
09ΓΚΟΛΡάφαελ ντος Σάντος Μασένα
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασένα κυνηγά μία ουσιαστικά χαμένη φάση και κερδίζει φάουλ από τον Τσιάμη ακριβώς στο ημικύκλιο.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Καλλιθέα, με τον Μασένα να φεύγει στην κόντρα επίθεση και να κάνει κακό γύρισμα.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σωστή υπόδειξη οφσάιντ του Φαρία από τον πρώτο βοηθό.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μίαρης (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Πασχαλίδης (Εύβοιας), Μήταρης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Λέκκας, Ναζίμ, Ζαϊρί, Σταματής, Κρολ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λoυκάς Καραδήμος): Μιχελής, Μουκτάρης, Τζάκσον, Σταύρου, Νόνης, Τεγούσης, Μπούζας, Φαρία, Μπέλης, Φράγκος, Μασένα.

eeep eeep