Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΧΑΝΙΑ | Round 21 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΧΑΝΙΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Δεινόπαπας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αναστάσιος Παγώνης
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ούγκο Μασάδο
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασάδο, ο Λαζαρίδης έπεσε και έσωσε την εστία του Κισσαμικού.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Ποσίνκοβιτς αντί Σαπαλίδη
83Βγήκε Σταμάτης Σαπαλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βίλιμ Ποσίνκοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Λώττα από δεξιά, η μπάλα πέρασε μπροστά από τον Μάντζη που δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ιωαννίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κισσαμικού.
77Βγήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τζόρνταν Σάντερσον (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Σάντερσον αντί Νύχταρη
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον ΑΟ Χανιά με σουτ του Τσούτση, επέμβαση του Λαζαρίδη και στη συνέχεια νέο σουτ από τον Δεινόπαπα κόντραρε και η μπάλα έφυγε κόρνερ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο από αριστερά, ο Καρτσαμπάς μόνος στο δεύτερο δοκάρι δεν πηδάει σε σωστό χρόνο και η μπάλα έφυγε απευθείας άουτ.
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νικηφόρος Τσοντάκης
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τριγωνάκι ανάμεσα σε Νύχταρη - Τσούτση και Δεινόπαπα, αλλά τελικά με επέμβαση ο Λαζαρίδης μπλόκαρε την μπάλα πριν γίνει σουτ.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Λώττας αντί Μάνιας
63Βγήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η διπλή αλλαγή από τον Γιώργο Λυρώνη έφερε αποτελέσματα για τον ΑΟ Χανιά, η οποία πιέζει ασφυκτικά την άμυνα του Κισσαμικού.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Μάντζης αντί Τσικουδάκη
60Βγήκε Θοδωρής Τσικουδάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μάντζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νύκταρης πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από πολύ ωραία πάσα με τακουνάκι του Δεινόπαπα, αλλά στο τετ α τετ Νύχταρη - Λαζαρίδη νικητής ήταν ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Μασάδο για τον ΑΟ Χανιά, ο Καρτσαμπάς πήδηξε για την κεφαλιά, αλλά κατάφερε να μπλοκάρει δύσκολα στην έξοδο ο Λαζαρίδης.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Ιωαννίδης αντί Παλιάτσιου και Τσούτσης αντί Νάκα
46Βγήκε Παρασκευάς Παλιάτσιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ιωαννίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Στέλιος Νάκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, δυνατές μονομαχίες και λίγες φάσεις μέχρι τώρα στην αναμέτρηση.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχαλανδρέας Νύκταρης
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πότσι δοκίμασε το πόδι του από αρκετά πλάγια και μακριά από την περιοχή σε εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Πρίφτης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παγώνη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ για τον ΑΟ Χανιά.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάνδρο Μάνιας
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Τσοντάκη από αριστερά, η μπάλα από τον Διαμαντόπουλο σε κόρνερ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μάνιας, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και έφυγε κόρνερ για τον Κισσαμικό.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς φάσεις μέχρι τώρα η αναμέτρηση, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν κυρίως χώρους από τις πλευρές για να ανοίξουν την άμυνα του ΑΟ Χανιά.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα αυτά λεπτά, με τον Κισσαμικό να κρατά πίσω τον ΑΟ Χανιά, αλλά χωρίς να υπάρχει τελική μέχρι τώρα στην αναμέτρηση.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Βοηθοί: Αργυρός (Αθηνών), Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γ. Λυρώνης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης, Μασάδο, Δεινόπαπας, Νάκας, Νύκταρης, Παλιάτσιος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπ. Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Τσοντάκης, Σταθάκης, Σεληνιωτάκης, Πότσι, Γιαννίτσης, Τσικουδάκης, Βαττής, Μάνιας, Σαπαλίδης.

eeep eeep