Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 13 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...σουτ του Ροβίθη μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, έσωσε ο Χιώτης σε κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Λαμπρόπουλος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαρουκάκη εκτός περιοχής, έδιωξε ο Χιώτης και το δεύτερο σουτ του Ροβίθη έφυγε εκτός εστίας.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Κουμπαρούλης στο δεύτερο δοκάρι έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε έξω.
81Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κουμπαρούλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
80ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Αναστασόπουλος έκανε την παράλληλη μπαλιά στην περιοχή, ο Μαρουκάκης βρήκε τον χώρο και τον χρόνο να κάνει το σουτ για να στείλει την μπάλα με σουτ στα δίχτυα.
74ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ματθαίος Μαρουκάκης
74ΓΚΟΛΜατθαίος Μαρουκάκης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μαρουκάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ροβίθη.
73Βγήκε Στράτος Δουκάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φιλίπ Αρσενίεβιτς (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Αρσενίεβιτς αντί Δουκάκη
72Βγήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Ροβίθης αντί Μπουντόπουλου
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς προσπάθησε μέσα στην περιοχή της ΑΕΛ να περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδι των αμυντικών για να βρεθεί σε θέση βολής, αλλά κόπηκε σε κόρνερ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξαφνικό σουτ του Μαρουκάκη από μακριά, η μπάλα στα χέρια του Χιώτη με διπλή προσπάθεια.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα του Μονιάκη από αριστερά στην περιοχή των Τρικάλων, ο Μαρουκάκης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε έξω από την εστία του Χιώτη.
62Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62Βγήκε Κώστας Μπανούσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μαρουκάκης αντί Κουτσιανικούλη και Λαμπρόπουλος αντί Μπανούση.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουντόπουλος
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης μπήκε στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ όπως θα ήθελε και πέρασε ο κίνδυνος για τον Χιώτη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ρυθμό το δεύτερο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και να κάνουν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ρεπετσάς αντί Παπαπαναγιώτου που έφυγε με τράβηγμα από τον αγωνιστικό χώρο.
50Βγήκε Γιώργος Παπαπαναγιώτου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Ρεπετσάς (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Ριζογιάννη, καμία τύχη το σουτ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό παιχνίδι από το ξεκίνημα. Σκληρές οι μονομαχίες.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ πρώτου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ, η σέντρα του Μπουντόπουλου από δεξιά παράλληλα με το τέρμα πέρασε πάνω από τον Χιώτη, αλλά δεν βρέθηκε παίκτης της ΑΕΛ στην πορεία της και ο Ριζογιάννης έδιωξε σε κόρνερ.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουτσιανικούλης δοκίμασε το σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή των Τρικάλων, η μπάλα πάνω από την εστία.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Παπαπαναγιώτου
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ριζογιάννης μετά από γύρισμα του Γκμπαλέ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
23ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάθετη μπαλιά στον Μουμίν, η μπάλα έφτασε διαγώνια στην περιοχή στον Γμπαλέ, αλλά το σουτ που δοκίμασε έφυγε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη, η μπάλα πήγε στο παραθυράκι του Ξενοδόχοφ που έδιωξε δύσκολα.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπανούσης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή μπαλιά από το χώρο του κέντρου σχεδόν στον Μπόγιοβιτς που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά μπλόκαρε ο Χιώτης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασούρας δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή των Τρικάλων, αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Στεφάνοβιτς από αριστερά στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Ξενοδόχοφ την έδιωξε πριν την βρει ο Κουσκουνάς και γίνει επικίνδυνος.
10ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Ριζογιάννης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης) Βοηθοί: Εμπλιούκ, Κούλα (Ξάνθης)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Ουρτάδο, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο γήπεδο βρίσκεται και ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, Χρήστος Γιαλιάς.

eeep eeep