Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΑΜΙΑ | Round 12 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΛΑΜΙΑ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90Βγήκε Στέλιος Λαμπάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κωνσταντινίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90Βγήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσόπελας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
90Βγήκε Στράτος Δουκάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Νιάρος (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τσόπελας αντί Τζόκιτς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κωνσταντινίδης αντί Λαμπάκη και Νιάρος αντί Δουκάκη
88ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Δημήτρης Ρίζος
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρίζος έπεσε και έδιωξε την μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Κουσκουνά.
88ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Νίκος Κουσκουνάς
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ σε μαρκάρισμα του Κοντέων στον Στεφάνοβιτς.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι συνεχίζει να μην έχει αξιόλογες φάσεις και οι περισσότερες μονομαχίες γίνονται στο κέντρο.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία έχει κλείσει σωστά τους χώρους και δεν αφήνει τους ποδοσφαιριστές των Τρικάλων να φτάσουν σε τελικές προσπάθειες.
73Βγήκε Νταλί Γκμπαλέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μακρίδης (MΕΣΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Μακρίδης αντί Γκμπαλέ
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Ν' Γκουέμ αντί Τόσκα
71Βγήκε Δημήτρης Τόσκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ριζογιάννη στην περιοχή της Λαμίας, ο Κουσκουνάς έπιασε το γυριστό, αλλά ο Ρίζος μπλόκαρε την μπάλα. Ο Κουσκουνάς ζήτησε πέναλτι για το μαρκάρισμα που του έκανε ο Κοντέων.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για φάουλ που έκανε ο Γκμπαλέ πάνω στον αμυντικό της Λαμίας.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Νατσιόπουλος αντί Καραλή
61Βγήκε Γιάννης Καραλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκμπαλέ από 25 μέτρα, ο τερματοφύλακας της Λαμίας μπλόκαρε την μπάλα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια για σουυ του Δουκάκη εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στα πόδια των αμυντικών.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη στα πρώτα δέκα λεπτά του δεύτερου μέρους, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αλλάξουν πάνω από τρεις πάσες.΄
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά πλάγια στην περιοχή της Λαμίας για τον Δουκάκη που έκανε το σουτ, αλλά δεν βρήκε καλά την μπάλα με αποτέλεσμα να περάσει παράλληλα με την εστία.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Τόσκας
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...κληρό τάκλιν του Σιλιγαρδάκη που έφερε αναταραχή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων χωρίς να υπάρξει συνέχεια με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Λαμπάκης
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Δουκάκη επειδή πήρε την φανέλα του Γκονζάλες για να πανηγυρίσει και να του αφιερώσει το γκολ.
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στράτος Δουκάκης
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Στράτος Δουκάκης
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Δουκάκης με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο τον ιδανικό συνδυασμό των συμπαικτών του, με τον Μουμίν να κάνει την τελική πάσα.
42ΓΚΟΛΣτράτος Δουκάκης
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα Τρίκαλα διατηρούν τον έλεγχο στο παιχνίδι, αλλά χωρίς να έχουν κάνει μέχρι τώρα καμία ουσιαστική τελική προσπάθεια.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη, η μπάλα χτύπησε σε ποδοσφαιριστή της Λαμίας και έφυγε κόρνερ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεφάνοβιτς έκανε ωραίο τακουνάκι στον Δουκάκη, όμως το σουτ που έκανε έκοψε με κεφαλιά ο Κοντέων.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεφάνοβιτς με ωραία προσποίηση βρήκε χώρο για το σουτ στην περιοχή της Λαμίας, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα εκτός εστίας.
21ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Καραγιάννης
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Γέμισμα στην περιοχή των Τρικάλων, ο Ζώνας στην προσπάθεια του να διώξει με κεφαλιά έστειλε την μπάλα παράλληλα στην περιοχή του και ο Καραγιάννης με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Χιώτη.
21ΓΚΟΛΑλέξανδρος Καραγιάννης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Τζόκιτς να μπει στην περιοχή των Τρικάλων με κούρσα από τη μεσαία γραμμή, αλλά κόπηκε με φάουλ πριν περάσει τη γραμμή της περιοχής.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ριζογιάννη από δεξιά με γέμισμα προς την περιοχή της Λαμίας, αλλά η μπάλα πέρασε από όλους χωρίς να πιάσει κεφαλιά κανείς από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία τελική προσπάθεια μέχρι τώρα στην αναμέτρηση, με το παιχνίδι να γίνεται περισσότερο στο χώρο του κέντρου.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα Τρίκαλα σε αυτά τα πρώτα λεπτά έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και προσπαθούν να βρουν διαδρόμους για να μπουν στην περιοχή, αλλά τα γεμίσματα τους κόβουν εύκολα οι κεντρικοί αμυντικοί.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αι/νίας) Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Καραλής (Ηπείρου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Γ. Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Τόσκας, Σιλιγαρδάκης, Κοντέων, Καραγιάννης, Ζουλιώτης, Πίντο, Λεάντρο, Καραλής, Τζόκιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Κ. Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκμπαλέ.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ

eeep eeep