Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γμπαλέ έφυγε πάλι στην κόντρα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αχαρναϊκού, αλλά αυτή τη φορά το πλασέ του έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
89ΓΚΟΛΝταλί Γκμπαλέ
89Βγήκε Νίκος Κουσκουνάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κωνσταντινίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νταλί Γκμπαλέ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κωνσταντινίδης αντί Κουσκουνά
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Αχαρναϊκός είχε βγει μπροστά για εκτέλεση κόρνερ, ο Γκμπαλέ πήρε την μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουσκουνά, η μπάλα πέρασε κόρνερ μετά απο την επέμβαση του Παγούδη.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουστάκης έκανε το σουτ διαγώνια, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια των Τρικάλων.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Κουμπαρούλης αντί Στεφάνοβιτς
78Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κουμπαρούλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
74ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΑντώνης Αθανασίου
74ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΓιάννης Χαροντάκης
74ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΓκαστόν Γκονζάλες
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ - Ο Αθανασίου έκανε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γκονζάλες μπροστά ακριβώς από τον πάγκο των Τρικάλων. Μετά την ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ο διαιτητής έδειξε κόκκινες κάρτες στους Αθανασίου και Γκονζάλες που ήταν στην φάση και στον Χαροντάκη που είχε αντίδραση από τον πάγκο.
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζώνας
68ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Γκμπαλέ έκανε προσπάθεια από τον άξονα, μπήκε στην περιοχή του Αχαρναϊκού και άφησε την μπάλα στον Κουσκουνά, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα για την ισοφάριση.
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχαρναϊκός πιέζει αρκετά την άμυνα των Τρικάλων που αφήνουν χώρους επειδή ψάχνουν και αυτοί την ισοφάριση.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Ιωαννίδης
54Βγήκε Στράτος Δουκάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νταλί Γκμπαλέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΤΡΙΚΑΛΑ - Γκμπαλέ αντί Δουκάκη
50Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Μαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μαρής αντί Ματσούκα που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγωνιστικό χώρο.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Ταμπάκης πήρε την μπάλα στην περιοχή των Τρικάλων από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπάντοβιτς έκανε την πολύ καλή σέντρα από δεξιά στην περιοχή των Τρικάλων, ο Ταμπάκης έπιασε ένα πανέμορφο γυριστό σουτ και έστειλε στην άλλη γωνία την μπάλα, όπου ο Χιώτης με υπερπροσπάθια έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ομπάντοβιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα πέραασε δίπλα από τα δοκάρια του Χιώτη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από κάποια λεπτά διακοπής για τραυματισμό του Ταμπάκη, η αναμέτρηση συνεχίστηκε με την ομάδα των Τρικάλων να προσπαθεί να πιέσει για την ισοφάριση και να έχει βγει αρκετά ψηλά.
21ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λευτέρης Ματσούκας
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ταμπάκης προσπάθησε να κάνει το σουτ μέσα στην περιοχή των Τρικάλων, αλλά η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στα πόδια του Ματσούκα που με κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χιώτη.
21ΓΚΟΛΛευτέρης Ματσούκας
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πιέσει την άμυνα των Τρικάλων, έκανε τις προσπάθειες του με τον Ομπράντοβιτς και τον Ιωαννίδη, αλλά στη συνέχεια οι φιλιξενούμενοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να προηγηθούν σε δύο φάσεις με τον Δουκάκη και ένα σουτ του Κουσκουνά μετά από εκτέλεση κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δουκάκης βρήκε τον χώρο και έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Αχαρναϊκού, αλλά ο Παγούδης μπλόκαρε την μπάλα.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας των Τρικάλων έδιωξε με γροθιές και στη συνέχεια ο Ιωαννίδης δεν κατάφερε να κάνει το σουτ σε πρώτο χρόνο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Μεϊντανάς, Γκαβέρας (Αχαΐας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκονζάλες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ματσούκας, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

eeep eeep