Αναφορά Αγώνα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΑΜΙΑ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΚΕΡΚΥΡΑ εν ΛΑΜΙΑ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαμηλός ρυθμός, διατήρηση του αποτελέσματος από την Κέρκυρα που απλά ψάχνει ευκαιρία για να βγει στην κόντρα, ενώ η Λαμία δεν διακνδυνεύει να αφήσει χώρους με δέκα παίκτες.
88Βγήκε Αλέξανδρος Νατσιόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλμπέρτο Ν' Γκουέμ (MΕΣΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Ν' Γκουέμ αντί Νατσιόπουλου
83Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Παπαευθυμίου (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Παπαευθυμίου αντί Καραγιάννη
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Γεωργακόπουλος αντί Κόντου
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζορντάο Ντιόγκο
80Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-2 Ο Φάμπιο με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με σουτ έξω από την περιοχή που προσπάθησε να σώσει ο Ρίζος, αλλά η μπάλα κόντραρε μπροστά του και κατέληξε στον ουρανό των διχτύων.
72ΓΚΟΛΡούμπεν Ταβάρες Φάμπιο
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο
71Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - ΦΑΜΠΙΟ ΑΝΤΙ ΖΟΡΜΠΑ
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ριμπέιρο Σερζίνιο
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντουαλά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει μετά την κόκκινη κάρτα του Λεάντρο, αφού η Λαμία προσπαθεί να βρει την ισορροπία της.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Κοτσώνης αντί Καραλή για να καλύψει το κενό στα στόπερ.
51Βγήκε Γιάννης Καραλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Κοτσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Λεάντρο, η Λαμία συνεχίζει με δέκα παίκτες. Ο Λεάντρο έκλεισε σε αντεπίθεση τον Σουάνη και είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η πρώτη ήταν στην φάση του πρώτου πέναλτι.
48ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Λεάντρο Πίντο
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Κόντου μέσα από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πέρασε άουτ.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Κρητικός αντί Όμο που έφυγε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.
46Βγήκε Σουλαϊμόν Όμο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Κρητικός (MΕΣΟΣ)
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑλέξανδρος Κόντος
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Κόντος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για την Κέρκυρα και έστειλε στην άλλη γωνία τον Ρίζο.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πέτρος Κοντέων
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόντου, ο Κοντέων σταμάτησε την μπάλα με το χέρι στην πειροχή της Λαμίας.
45ΓΚΟΛΑλέξανδρος Κόντος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έχει φτάσει σε αξιόλογη τελική προσπάθεια στα τελευταία λεπτά.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουάνη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία της Λαμίας.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Γκόμες χτύπησε εύστοχα το πέναλτι και παρότι ο Ρίζος έπεσε στη σωστή γωνία δεν μπόρεσε να βγάλει την μπάλα.
31ΓΚΟΛΜατιέ Γκομές
31ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜατιέ Γκομές
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ της ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Ο Κόντος δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή από τον Λεάντρο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΚΕΡΚΥΡΑ έχει την κατοχή της μπάλας (54-46) και περισσότερες τελικές προσπάθειες, αλλά η Λαμία σε δύο αντεπιθέσεις έχει καταφέρει να είναι απόλυτα αποτελεσματική και να είναι μπροστά στο σκορ με 2-0.
24ΓΚΟΛΑλέξανδρος Νατσιόπουλος
24ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Νατσιόπουλος
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Ντα Σίλβα Πίντο βρέθηκε στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Νατσιόπουλο που έκανε κίνηση και με σουτ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας.
18ΓΚΟΛΓιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
18ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιόνε Ντα Σίλβα Πίντο
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Καραλής έφυγε στην αντεπίθεση μαζί με τον Ντα Σίλβα Πίντο, τελικά βρήκε χώρο ο δεύτερος και με σουτ πρόλαβε στην έξοδο τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας και άνοιξε το σκορ για τη Λαμία.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλός συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, ο Ζορμπάς έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Λαμίας. Προηγήθηκε ωραία προσπάθεια του Κόντου και ωραία πάσα.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουαλά βρήκε χώρο για να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή της Λαμίας, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Ρίζος.
04ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Καραλής
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Καραλή μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή της Λαμία από τον Καρντόσο, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ρούσσος - Μπεκερτζής (Πρέβεζας) Βοηθοί: Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Τζάνης (Τρικάλων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΚΑΣ): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Λεάντρο, Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Νατσιόπουλος, Σερζίνιο, Καραλής, Πίντο
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ): Κουτζαβασίλης, Γκόμεζ, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκεϋαίδης, Όμο, Καρντόσο, Ζορμπάς, Κόντος, Σουάνης, Ντουαλά
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κρητικός
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Ζουλιώτης

eeep eeep