Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μωϋσιάδης βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ που έκανε.
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Αθανασόπουλος
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ματσούκα, κεφαλιά του Παβίσεβιτς, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
89Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Καρβουνιάρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιγκέλ Πέδρο
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Καρβουνιάρης αντί Στεργίδη
84ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜιγκέλ Πέδρο
84ΓΚΟΛΜιγκέλ Πέδρο
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Πέδρο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ σε μαρκάρισμα του Κωστόπουλου στον Στεργίδη
78Βγήκε Θανάσης Πινδώνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιλτιάδης Μητρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Μητρόπουλος αντί Πινδώνη
77Βγήκε Νεμάνια Ομπράντοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Παπατόλιος αντί Ομπράντοβιτς
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς τραυματίστηκε, αλλά δεν υπήρχε άλλη φανέλα για να μπει στον αγωνιστικό χώρο πάλι, επειδή αυτή που φορούσε είχε αίματα.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Στεργίδη έξω από την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα έξω από την εστία.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ταμπάκης αντί Σωτηράκου
68Βγήκε Γιάννης Σωτηράκος  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άντονι Εμέκα
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Αχαρναϊκού, ωραία εναλλαγή Παβίσεβιτς - Ομπράντοβιτς, αλλά το σουτ του Ιωαννίδη μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Εμέκα αντί Αθανασίου
57Βγήκε Αντώνης Αθανασίου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άντονι Εμέκα (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αθανασίου έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής, έφυγε πολλά μέτρα άουτ.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πινδώνης βρήκε την μπάλα στην κίνηση... μετά από λάθος του Χαρτσιά, έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Αθανασόπουλου.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γρήγορη αντεπίθεση της Παναχαϊκής με τον Χαρτσιά, πάσα στον Στεργίδη που έκανε τακουνάκι για τον Πινδώνη, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Αχαρναϊκού.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκο Παβίσεβιτς
35Βγήκε Βαγγέλης Ντελέκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απογοητευμένος ο Ντελέκος των γηπεδούχων πήγε απευθείας στα αποδυτήρια χωρίς να ζητήσει άδεια και παράλληλα κλώτσησε κάποια ταμπέλα που ήταν μπροστά του...
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Χαρτσιάς αντί Ντελέκου.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μαρκάρισμα του Μωϋσιάδη στην περιοχή πάνω στον Στεργίδη που είχε προλάβει να στρώσει την μπάλα μπροστά, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Χριστοφιλέας
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιωαννίδης έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία του Αθανασόπουλου.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη στις τελικές πάσες για τις δύο ομάδες και αυτό δεν αφήνει περιθώρια προσπάθειες από τους επιθετικούς των δύο ομάδων.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή διατηρεί περισσότερο την μπάλα στα πόδια της, αλλά ο Αχαρναϊκός που έχει χώρους... προσπαθεί να δημιουργήσει καλή αντεπίθεση, αλλά χωρίς να μπορεί να το καταφέρει.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός σε αυτά τα πρώτα λεπτά είναι σαφώς πιο επικίνδυνος, με αποτέλεσμα να δημιουργεί φάσεις κάθε φορά που βγαίνει στην κόντρα
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα από τα όρια της περιοχής, η μπάλα στα σώματα των αμυντικών της Παναχαϊκής.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σ. Γκόγκιτς): Παγούδης, Σωτηράκος, Μωϋσιάδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Ματσούκας, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Μπαλιάκα (Λέσβου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δ. ΣΠΑΝΟΣ): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Κάργας, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Χατζής, Πέδρο, Ντελέκος, Στεργίδης, Τζίλας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Πινδώνης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κωστόπουλος

eeep eeep