Αναφορά Αγώνα: ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 5 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΤΡΙΚΑΛΑ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόντος προσπάθησε μέσα στην περιοχή, έπεσε κάτω από μαρκάρισμα του Ρεπετσά, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει παράβαση.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Κουμπαρούλης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84Βγήκε Γκαστόν Γκονζάλες (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Φιλίπ Αρσενίεβιτς (MΕΣΟΣ)
83Βγήκε Σουλαϊμόν Όμο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΘΟΣ του πρώτου βοηθού διαιτητή που καταλογίζει οφσάιντ ενώ και οι δύο ποδοσφαιριστές των Τρικάλων που αλλάζουν την μπάλα είναι πίσω από την σέντρα.
77Βγήκε Στράτος Δουκάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Νιάρος (MΕΣΟΣ)
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τα Τρίκαλα. Ο Γκονζάλες μπήκε στην περιοχή μετά από μπαλιά του Δουκάκη, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας έκλεισε την γωνία του κααι έσωσε την εστία.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σικαλιάς
71Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σουάνης μπήκε από δεξιά, γύρισε στον Καμπάνταη που έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την παρέμβαση και του Παπαργυρίου.
69ΔΟΚΑΡΙΛεωνίδας Καμπάνταης
68Βγήκε Οράσιο Καρντόσο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Καμπάνταης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65ΓΚΟΛΣτράτος Δουκάκης
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-2 Προσπάθεια του Ριζογιάννη από δεξιά που μπήκε στην περιοχή και έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Δουκάκη, ο οποίος από κοντά με σουτ έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Στράτος Δουκάκης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Ντουαλά με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Γκόμες από δεξιά με γέμισμα στην περιοχή.
55ΓΚΟΛΒιέρα Ελονγκ Ντουαλά
55ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΒιέρα Ελονγκ Ντουαλά
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μουμίν χωρίς ιδιαίτερες προϋποθέσεις, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία της Κέρκυρας.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιορδάνης Παπαργυρίου
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκόμες δοκίμασε τα πόδια του έξω από την περιοχή των Τρικάλων, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Σικαλιά.
35ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Κουσκουνάς από κοντά έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας. Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Στεφάνοβιτς και διαγώνιο σουτ του Δουκάκη για να φτάσει η μπάλα στον Κουσκουνά από τις κόντρες στα σώματα και τα πόδια των αμυντικών της Κέρκυρας.
35ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκαστόν Γκονζάλες
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Κουσκουνά από τα όρια της περιοχής της Κέρκυρας, έφυγε κόρνερ μετά την επέμβαση του Κουτζαβασίλη.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόντος έκανε σουτ μέσα από την περιοχή των Τρικάλων, αλλά έσωσε ο Σικαλιάς.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή τα τελευυαία λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να βάλουν την μπάλα κάτω σε ένα αγωνιστικό χώρο που δεν ευνοεί τόσο τις προσπάθειες τους.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς
15ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βιέρα Ελονγκ Ντουαλά
15ΓΚΟΛΒιέρα Ελονγκ Ντουαλά
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Σουάνης άνοιξε στην περιοχή των Τρικάλων για τον Ντουαλά, ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα
13ΓΚΟΛΓκαστόν Γκονζάλες
13ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γκαστόν Γκονζάλες
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 εκτέλεση πλαγίου άουτ με δύναμη στην περιοχή της Κέρκυρας από τον Παπαργυρίου, ο Καραγιαννίδης προσπάθησε να διώξει, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Γκονζάλες που με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ζώνας
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Βενέτης
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Υπάρχει μεγάλη ένταση στο παιχνίδι και σε κάθε μαρκάρισμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έχουν διάθεση για παραπάνω διαμαρτυρίες.
06ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Οράσιο Καρντόσο
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αψιμαχίες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου πάνω στον Καρντόσο από τον Γκονζάλες.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά για τον Σουάνη στην περιοχή των Τρικάλων, ο Ρεπετσάς βγήκε γρήγορα και έκοψε σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κακή κατάσταση από την βροχή που έχει ταλαιπωρήσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων) Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Γκομές, Ντιόγκο, Καρντόσο, Όμο, Ντουαλά, Κόντος, Ζορμπάς, Σουάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Σικαλιάς, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ρπετσάς, Ζώνας, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Μουμίν, Κουσκουνας, Στεφάνοβιτς, Γκονζάλες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

eeep eeep