Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 2 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Πρώτο εντός έδρας τρίποντο για την Παναχαϊκή.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...5 λεπτά ο έξτρα χρόνος
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλάσιες οι τελικές υπέρ της Κέρκυρας (14-7), αλλά της λείπει η ουσία.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ζορμπά, ο Όμο πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Μακρίδη, ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει εύκολα.
85Βγήκε Βαγγέλης Ντελέκος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ιωσήφ Λαμπρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλαντιμίρ Τζίλας
75Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Καρβουνιάρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
72ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζορντάο Ντιόγκο
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ζήτησαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας σε μαρκάρισμα του Ασίγκμπα στα όρια της μεγάλης περιοχής.
70Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Γεωργακόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουάνης έγινε ο τελικός αποδέκτης της μπάλας στην προσάθεια του Μακρίδη, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.
66Βγήκε Μιλτιάδης Μητρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Πινδώνης (MΕΣΟΣ)
60Βγήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μαρκ Ασίγκμπα
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ - σωστή απόφαση του διαιτητή, αφού είχε κάνε κοντρόλ με το χέρι ο Όμο για να φτάσει η μπάλα στα πόδια του Σουάνη που σκόραρε με σουτ.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμπάνταης δοκίμασε το σουτ από πλάγια, ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής έδιωξε με τις γροθιές.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΟυτ του Σιτραβάνη από τα όρια της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κόρνερ μετά από επέμβαση του Κουτζαβασίλη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ δεύτερου μέρους
46Βγήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Καμπάνταης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΦΑΛΙΑ του Τζίλας μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα στα χέρια του Κουτζαβασίλη.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζίλας με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας. Ο Πέδρο έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Τζίλας κέρδισε στο άλμα τον Όμο.
32ΓΚΟΛΒλαντιμίρ Τζίλας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκόμες έσωσε την εστία της Κέρκυρας με επέβαση πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή. Προηγήθηκε ωραία ενέργεια του Σιατραβάνη, λάθος του Κουτζαβασίλη που τον ακολούθησε και σουτ του Πέδρο.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ματιέ Γκομές
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν κάποιες αψιμαχίες μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Χατζή στον Σουάνη.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Κάργας
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πέδρο έξω από την περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα αρκετά έξω απο την εστία του Κουτζαβασίλη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με την Παναχαϊκή μετά το πρώτο διάστημα που δέχθηκε πίεση να είναι πλέον πιο επιθετική.
08ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Ντελέκος
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόντου μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, μπλόκαρε ο Αθανασόπουλος.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ):Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σουάνης, Κρητικός, Ζορμπάς, Γκόμεζ, Κόντος, Ομο, Ντατίδης, Φάμπιο, Ζορντάο
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Δημόπουλος, Φαρμάκης (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το ματς διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της Παναχαϊκής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Κοντοδήμος, Πέδρο, Σιατραβάνης, Ντελέκος, Μητρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Χατζής, Τζίλας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγα λεπτά καθυστέρηση στην αναμέτρηση, αφού υπάρχει πρόβλημα στα δίχτυα της εστίας που θα υπερασπιστεί ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας στο πρώτο ημίχρονο.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Χατζής

eeep eeep