Αναφορά Αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 2 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στον Εύοσμο. Ο ΑΟΤ νίκησε τον Αγροτικό.
89Βγήκε Γκαστόν Γκονζάλες (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Πάβλι Βανγκέλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γκαστόν Γκονζάλες
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Γέσιτς, ο Χιώτης μπλόκαρε τη μπάλα.
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Χιώτης
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 για τον Αγροτικό Αστέρα, που μείωσε. Σέντρα του Γέσιτς, κεφαλιά του Τοπούζη, έδιωξε δύσκολα ο Χιώτης σε κόρνερ. Ο Τσεμπερίδης με σουτ έπειτα από την εκτέλεσή του βρήκε δίχτυα.
76ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
76ΓΚΟΛΑλέξανδρος Τσεμπερίδης
74Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στράτος Δουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καθάριου, ο Χιώτης δεν συνάντησε δυσκολία στο να μπλοκάρει.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προβολή του Βελλίνη, έπεσε και μπλόκαρε ο Χιώτης.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 για τα Τρίκαλα. Ο Γκμπαλέ, που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι, βρέθηκε απέναντι στον Βοσνιάδη και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
66ΓΚΟΛΝταλί Γκμπαλέ
66ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νταλί Γκμπαλέ
63Βγήκε Χρήστος Κουτσοσπύρος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Τοπούζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Γκονζάλες, εκτός εστίας η μπάλα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Γέσιτς, ο Χιώτης τον σταμάτησε και κράτησε το μηδέν.
54ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
54Βγήκε Νίκος Σαμουηλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Καθάριος (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η συμμετοχή του Κουσκουνά στην ενδεκάδα των Τρικάλων ήταν έκπληξη, αλλά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουτσοσπύρου, μπλόκαρε ο Χιώτης.
46Βγήκε Δημήτρης Γιάντσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Περικλής Βελλίνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Τα Τρίκαλα πάνε στα αποδυτήρια με 0-1, χάρη στο γκολ του επιθετικού τους, Κουσκουνά.
46Βγήκε Γιάννης Χαροντάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νταλί Γκμπαλέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τα Τρίκαλα ανοίγουν το σκορ στο γήπεδο του Ευόσμου. Ο Κουσκουνάς με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
45ΓΚΟΛΝίκος Κουσκουνάς
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Κουσκουνάς
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα. Σουτ του Στεφάνοβιτς, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο απανωτά κόρνερ για τον Αγροτικό Αστέρα που δεν έφεραν αποτέλεσμα.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το μοναδικό παιχνίδι που δεν έχει γκολ στην παρούσα φάση από τα σημερινά της Football League είναι αυτό στον Εύοσμο.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαροντάκης έβγαλε τη σέντρα, ο Γκονζάλες προ κενής εστίας δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
19ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιορδάνης Παπαργυρίου
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιβάν Γέσιτς εκτέλεσε φάουλ σε καλό σημείο για τον Αγροτικό, αλλά η μπάλα κόντραρε.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς έδωσε στον Στεφάνοβιτς, αυτός έδωσε εκ νέου με το κεφάλι στον πρώτο, που σούταρε, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αναγνωριστικές οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών στο πρώτο πεντάλεπτο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το ματς στον Εύοσμο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης, Οικονόμου, Κουτσοσπύρος, Γέσιτς. Γιάντσης.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Λαμπάκης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Ρεπετσάς, Ριζογιάννης, Χαροντάκης, Μουμίν, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Γκονζάλες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Στις 16.00 ο Αγροτικός Αστέρας Κοντράρεται στον Εύοσμο με τα Τρίκαλα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Βοηθοί: Δόσκορης (Φθιώτιδας), Ζιγκερίδης (Σερρών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το flnews.gr, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι της Football League, θα σας περιγράψει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παρών στο γήπεδο του Ευόσμου δίνει ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Και μερίδα φίλων του ΑΟΤ βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Καπίας

eeep eeep