Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 34 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
3 2

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
93ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χρήστος Καρτσαμπάς
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Καρτσαμπάς επιδίωξε να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και την πήρε.
88Βγήκε Παρασκευάς Παλιάτσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μουντοκαλάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ: Μέσα ο Μουντοκαλάκης,έξω ο Παλιάτσιος.
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Γκέσιος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ: 3-2: Κάθετη πάσα του Τσούτση, ο Γκέσιος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσάπαλο σούταρε και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον ΑΟΧ.
85ΓΚΟΛΓιάννης Γκέσιος
84Βγήκε Νίκολα Γκατσέσα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Σπίνουλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Εντός ο Σπίνουλας, εκτός ο Γκατσέσα.
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ: Στη θέση του Καμινιώτη, ο Νύκταρης Μ.
81Βγήκε Πέτρος Καμινιώτης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχαλανδρέας Νύκταρης (MΕΣΟΣ)
79AYTOΓΚΟΛΠέτρος Καμινιώτης
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: 2-2: Κόρνερ του Ζουνίνιο, η μπάλα χτυπά στην πλάτη του Καμινιώτη και καταλήγει στα δίχτυα.
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Καρτσαμπάς
68ΓΚΟΛΑλέξανδρος Τσούτσης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κοντρόλ του Μασάδο, που βγάζει τη σέντρα στον Γκέσιο, ο τελευταίος σούταρε και απομάκρυνε και πάλι ο Τσάπαλος σε κόρνερ.
68ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑλέξανδρος Τσούτσης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ: 2-1: Κόρνερ του Μασάδο, ο Τσούτσης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 2-1.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλη φάση για τον ΑΟΧ: Ο Καμινιώτης σούταρε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αφού πρώτα απομάκρυνε ο Τσάπαλος και νέο σουτ του Παλιάτσιου πάλι σε ετοιμότητα ο Τσάπαλος.
66ΔΟΚΑΡΙΠέτρος Καμινιώτης
64Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παλιάτσιου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Τσάπαλος.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Στη θέση του Λινάρδου, ο Σκαρτσίλας.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αψιμαχία ανάμεσα σε Ρέλλα και Τσούτση, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.
56Βγήκε Αντώνης Ρίκκα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ: Εντός ο Τσούτσης, εκτός ο Ρίκκα.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκέσιου μέσα από μεγάλη περιοχή, όμως ο Τσάπαλος μπλόκαρε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ Παλιάτσιου από την συμβολή της μεγάλης περιοχής, ο Τσάπαλος απομάκρυνε σε κόρνερ.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
43ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιάννης Γκοτσούλιας
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Παναιγιάλειο: 1-1: Μπαλιά από τον Γκούφα στον Γκοτσούλια, ο τελευταίος με το δεξί σούταρε και έφερε το ματς στα ίσα.
43ΓΚΟΛΓιάννης Γκοτσούλιας
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ασίστ του Μασάδο στον Γκέσιο, ο τελευταίος σούταρε ενώ ήταν πεσμένος, όμως ο Τσάπαλος έπεσε στην αριστερή γωνιά του και απομάκρυνε.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γκέσιου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Τσάπαλος μπλόκαρε εύκολα.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο από δεξιά, ο Μπριλάκης έπιασε την κεφαλιά, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ Σανδραβέλη μέσα από την περιοχή κόντραρε στον Καρτσαμπά, έχασε δύναμη και μπλόκαρε ο Πρίφτης.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ Σανδραβέλη έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
16ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΧαράλαμπος Μπριλάκης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...1-0: ΓΚΟΛ για τον ΑΟΧ: Ο Μασάδο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Μπριλάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
16ΓΚΟΛΧαράλαμπος Μπριλάκης
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκέσιος σούταρε και ο Τσάπαλος απομάκρυνε και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή ευκαιρία για τον ΑΟΧ: Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ο Σάντερσον δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, άουτ.
04ΔΟΚΑΡΙΟύγκο Μασάδο
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δοκάρι για τον ΑΟΧ: Σουτ του Μασάδο εκτός περιοχής, ο Τσάπαλος απέκρουσε και έπειτα η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Γαρεφαλλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης, Μαυρόπουλος, Ρέλλας, Γκατσέσα, Γκούφας, Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Στίκας, Ζουνίνιο, Κολόκας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ (Κυριάκος Γρηγοράκης): Πρίφτης, Παγώνης, Μπριλάκης, Σάντερσον, Παλιάτσιος, Μασάδο, Ρίκκα, Καρτσαμπάς, Καμινιώτης, Γκέσιος, Διαμαντόπουλος.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Μπριλάκης