Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 22 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν κατάφερε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Αχαρναϊκός να δοκιμάσει ούτε σουτ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ κυρίως για το χρόνο που υπήρξε η διακοπή...
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Πότσι αντί Αυγενικού
86Βγήκε Μιχάλης Αυγενικού (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λιονέλ Πότσι (MΕΣΟΣ)
82Βγήκε Ηλίας Βαττής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Τσικουδάκης (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Τσικουδάκης αντί Βαττή
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κουρτεσιώτης
80Βγήκε Νεμάνια Ομπράντοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Ομπράντοβιτς
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ματσούκα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα κάθετο δοκάρι του Κισσαμικού.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ μετά τις διευκρινήσεις και συστάσεις στους ανθρώπους των γηπεδούχων.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ στην αναμέτρηση, αφού ο βοηθός που σήκωσε τη σημαία του δέχεται νερό (πιθανότατα από κάποιο λάστιχο)...
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ - Ο Ομπράντοβιτς έκανε την σέντρα, ο Ταμπάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και το γκολ ακυρώθηκε. Οι φίλοι του Αχαραϊκού φωνάζουν για λάθος υπόδειξη.
67Βγήκε Βασίλης Μάντζης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βίλιμ Ποσίνκοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Ποσίνκοβιτς αντί Μάντζη
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός προσπαθεί να βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Κισσαμικού, αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων είναι πολύ καλή όπως στα περισσότερα εκτός έδρας ματς.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Μήλιος
56Βγήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
56Βγήκε Νίκολα Μπέλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μήλιος αντί Παπατόλιου και Ματσούκας αντί Μπέλιτς
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία σέντρα από δεξιά του Μπέλιτς, ο Ταμπάκης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα στα χέρια του Λαζαρίδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός έχει μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος, πιέζει από τα πλάγια, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει τελική προσπάθεια.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή του Κισσαμικού, η μπάλα κόντραρε στον Σταθάκη και πέρασε κόρνερ.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Μπέλιτς έκανε σέντρα σουτ έξω από την περιοχή του Κισσαμικού, ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ δύσκολα.
41ΓΚΟΛΜιχάλης Αυγενικού
41ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Μιχάλης Αυγενικού
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Εκτέλεση φάουλ από τον Αυγενικού, η μπάλα πέρασε πάνω από το τείχος, βρήκε και στη συμβολή των δοκαριών και κατέληξε στο βάθος της εστίας.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή από τον Μπέλιτς, ο Όμο δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακό παιχνίδι μέχρι τώρα, χωρίς τελικές προσπάθειες και πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, με τον Κισσαμικό να μην αφήνει κενά στην περιοχή του.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μάντζης
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ομπράντοβιτς, ο Παγώνης πήρε την μπάλα από την άλλη πλευρά και με σέντρα σουτ βρήκε τον Παβίσεβιτς που δεν κατάφερε να πιάσει πάλι καλά το σουτ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Ταμπάκη στον Παβίσεβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος γύρισμα του Μουστάκη στην άμυνα του Αχαρναϊκού, ο Βαττής πήρε την μπάλα, πέρασε και τον Μπαμπανιώτη, αλλά ο Χριστοφιλέας κατάφερε με τάκλιν να διώξει την μπάλα πριν βγει μόνος με την εστία.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία διαγώνια πάσα για τον Μάντζη, αλλά ο Παγώνης έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν βγει μόνος από δεξιά ο επιθετικός του Κισσαμικού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης, Τσουβαλτσίδης, Κουρτεσιώτης, Σελινιωτάκης, Αυγενικού, Ν' Γκουέμ, Μάντζης, Βαττής, Σαπαλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκάμαρης (Αθηνών) Βοηθοί: Νικολαδός, Ντάλλας (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Μπαμπανιώτης, Εμέκα, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Όμο, Παπατόλιος, Ταμπάκης, Μπέλιτς, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

eeep eeep