Αναφορά Αγώνα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΧΑΝΙΑ | Round 3 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΖΑΚΥΝΘΟΣ εν ΧΑΝΙΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΩΝ
86Βγήκε Ζαουάντ Ζαϊρί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Βυθούλκας  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Βοσνακίδης
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ναζίμ κοντράρει στα πόδια των αμυντικών του Κισσαμικού και έφυγε κόρνερ.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα του Ζαϊρί, σουτ του Καρμαλίκη, αλλά η μπάλα από τα πόδια των αμυντικών έφυγε κόρνερ.
73Βγήκε Ηλίας Βαττής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάνδρο Μάνιας
65Βγήκε Δημήτρης Αναστασιάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νικόλας Λέκκας (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Γιαννίτση μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου έδιωξε εντυπωσιακά ο Πολίτης. Προηγήθηκε εκτέλεση κόρνερ του Μανιά.
61Βγήκε Γρηγόρης Ευθυμιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βίλιμ Ποσίνκοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59Βγήκε Λεωνίδας Κωστούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στάθης Καραμαλίκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ευθυμιάδης βρέθηκε στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά και τα δύο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε ο Πολίτης.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ορφανίδη στην περιοχή του Κισσαμικού, αλλά ο Κωστούλας δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά καλά και η μπάλα πήγε παράλληλα προς την εστία.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρολ έσπασε την μπάλα στην περιοχή για τον Ζαϊρί, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάντζη μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
33Βγήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (MΕΣΟΣ)
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι παίκτες της Ζακύθου έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή για τα πολλά φάουλ που δίνει στην αναμέτρηση, τα περισσότερα εις βάρος τους.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξης Σελινιωτάκης
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ναζίμ η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της Ζακύνθου.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βαθιά μπαλιά προς τον Κρολ, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει καλά το κοντρόλ και ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού μπλόκαρε την μπάλα.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς να έχει γίνει τελική προσπάθεια από τις δύο ομάδες κύλησαν τα πρώτα 15 λεπτά.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κισσαμικός είναι αυτός που έχει μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας των Χανίων είναι πιο δραστήριοι σε αυτά τα πρώτα λεπτά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Σερεμέτης, Λάμιας (Μεσσηνίας)
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Αποστόλου
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Καμίλ Κρολ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Σακελλαρίου, Γιαννίτσης, Πότσι, Ταραλίδης, Λώττας, Μάντζης, Ευθυμιάδης, Βαττής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Κουρέλλας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης, Κωστούλας, Ζαϊρί, Κρολ.

eeep eeep