Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Round 25 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
96ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Εμανουέλ Κονέ
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γιαννιτσάνης
95ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Εμανουέλ Κονέ
95ΓΚΟΛΕμανουέλ Κονέ
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Αποστολίδης
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κονέ έστειλε την μπάλα με εκτέλεση φάουλ στα δίχτυα.
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ πάνω στον Κονέ... ακριβώς στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής του Πανελευσινιακού.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια για γέμισμα στην περιοχή της Ελευσίνας, Ανδρίκος έδιωξε σε κόρνερ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρουσλάν Φομίν
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με το παιχνίδι να έχει γίνει άναρχο και ο Απόλλων δεν μπορεί να βρει τρόπο να απειλήσει.
84ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέλιος Ανδρίκος
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Εμανουέλ Κονέ
81Βγήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Τσίγκρος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Τσίγκρος αντί Πλαβούκου
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πάνου, ο Μανιάτης μπλόκαρε στη γωνία του την μπάλα.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι πλέον έχει ανοίξει, ο Απόλλων Σμύρνης τα παίζει όλα για όλα και ψάχνει τρόπο να φτάσει στο γκολ
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Παρπέξ αντί Γκότοβου
71Βγήκε Βαγγέλης Γκότοβος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ζοναθάν Παρπέξ (MΕΣΟΣ)
70ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λυμπέρης Στεργίδης
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Κυζιρίδης
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Ανδρίκος αντί Σταματάκη
67Βγήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Ανδρίκος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Φομίν αντί Τζιώρα
66Βγήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ρουσλάν Φομίν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μιχάλης Κύργιας
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...KOKKINEΣ ΚΑΡΤΕΣ για Αρβανίτη του Πανελευσινιακού και τον Κύργια του Απόλλωνα, μετά από αψιμαχία που είχαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σε φάση που έγινε στην μεγάλη περιοχή του Πανελευσινιακού.
62ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Δημήτρης Αρβανίτης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κασνέτση έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή της εστίας, εκείνη πήγε πάλι σε ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και στο τέλος της φάσης... ο Φατιόν πάτησε δύο φορές το χέρι του Μανιάτη χωρίς να το αντιληφθεί ο διαιτητής και έτσι ξεκίνησε η φασαρία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Κύργιας
60Βγήκε Γκιγέρμε Βαϊσχάιμερ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Τσολακίδης αντί Βαϊσχάιμερ
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμαρά μπήκε στην περιοχή του Πανελευσινιακού, προσπάθησε από δεξιά να γυρίσει την μπάλα, αλλά ο Κασνέτση κατάφερε να κόψει με τάκλιν.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λίτσου, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμαρά βρέθηκε μόνος στο κέντρο της άμυνας, αλλά η κεφαλιά πέρασε έξω από την εστία του Πανελευσινιακού.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Βάντερσον, ο Τζιώρας σηκώθηκε στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του έφυγε άουτ.
46 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λίγα λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη του δεύτερου μέρους επειδή υπάρχει πρόβλημα με τους προβολείς του γηπέδου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Βάντερσον αντί Πιπίνη
46Βγήκε Χρήστος Πιπίνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κόστα Βιάνα Βάντερσον (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βολ πλανέ του Πλαβούκου στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα και στη συνέχεια η μπάλα έφυγε μακριά από τους αμυντικούς. Η σέντρα ήταν από δεξιά του Παληγεώργου.
45ΔΟΚΑΡΙΆγγελος Πούρνος
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή σέντρα από δεξιά του Φατιόν, ο Σουνάς έκανε την κεφαλιά πάσα, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν να διώξουν την μπάλα μπροστά από τα πόδια του Καμαρά.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κύργιας έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμαρά προσπάθησε έξω από την περιοχή να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Πανελευσινιακού και έφυγε κόρνερ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ δυνατό σουτ από τον Σταματάκη έξω από την περιοχή, έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ στην αναμέτρηση για τον Απόλλωνα, από πολύ πλάγια ο Τζιώρας δοκίμασε να αιφνιδιάσει, αλλά το σουτ του δεν είχε δύναμη.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αρβανίτης
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά δυνατά φάουλ, αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στο ματς.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Κονέ από αρκετά μέτρα απόσταση, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία.
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία αντίδραση του Παληγεώργου στην περιοχή του και έτσι πρόλαβε την προσπάθεια του Στεργίδη και γύρισε στον τερματοφύλακα του.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, με τον Απόλλωνα να βρίσκεται προς την περιοχή του Πανελευσινιακού χωρίς να έχει γίνει ούτε γέμισμα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας) Βοηθοί: Σεφέρης (Κορινθίας), Πετρίδης (Χίου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Κύργιας, Γκότοβος, Κονέ, Φατιόν, Σουνάς, Στεργίδης, Καμαρά, Τζιώρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Αρβανίτης, Λίτσος, Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης, Σταματάκης, Γιαννιτσάνης, Βαϊσχάιμερ, Πλαβούκος.

eeep eeep