Αναφορά Αγώνα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 23 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΖΑΚΥΝΘΟΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
4 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Μιγκέλ Πέδρο
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Λέκκας αντί Κρολ
89Βγήκε Καμίλ Κρολ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νικόλας Λέκκας (MΕΣΟΣ)
88Βγήκε Ιωσήφ Λαμπρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σαμπατάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Αντωνίου αντί Ζαϊρί
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Σαμπατάκος αντί Ιωσήφ Λαμπρόπουλου
87Βγήκε Ζαουάντ Ζαϊρί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Αντωνίου (MΕΣΟΣ)
86ΓΚΟΛΑνδρέας Σταματής
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Ο Ορφανίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σταματής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
86ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΑνδρέας Σταματής
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Ορφανίδης έφυγε αυτή τη φορά στη κόντρα επίθεση και γύρισε την μπάλα στον Κρολ που ήταν στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
84ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Καμίλ Κρολ
84ΓΚΟΛΚαμίλ Κρολ
82ΓΚΟΛΣωτήρης Ζέλιος
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Ζέλιος από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πήρε την μπάλα με εξαιρετική πάσα του Σταματή.
82ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σωτήρης Ζέλιος
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνδυασμός Ζαϊρί Αποστόλου, με τον τελευταίο να κάνει καλά το σουτ.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουράλλα, ακόμη μια καλή επέμβαση από την Στρέζο.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματή μέσα από την περιοχή της Παναχαϊκής, ο Στρέζος έδιωξε την μπάλα.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - Ρόκας στη θέση του Χούσα
67Βγήκε Ανδρέας Χούσα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στάθης Ρόκας (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει ανοίξει, αφού η Παναχαϊκή έχει βγει μπροστά για την ισοφάριση και οι παίκτες των γηπεδούχων έχουν χώρους.
55ΓΚΟΛΚώστας Κυριακίδης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κυριακίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουρέλλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
55ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚώστας Κυριακίδης
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Ορφανίδη, ο Κρολ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Στρέζος
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουράλλας ήταν τελικός αποδέκτης της μπάλας στην γρήγορη αντεπίθεση της Ζακύνθου, αλλά ο Στρέζος έδιωξε.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για την Παναχαϊκή σε σουτ του Ιωσήφ Λαμπρόπουλου και στη συνέχεια πήρε την μπάλα ο Μουκίδης, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί της Ζακύνθου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μουκίδης
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κουρέλλα μέσα από την περιοχή, ο Στρέζος κατάφερε να διώξει και στη συνέχεια η μπάλα να πάει πιο μακριά από τους αμυντικούς της Παναχαϊκής. Αυτή ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία μέχρι τώρα για την Ζάκυνθο.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μοιρασμένο το παιχνίδι, με την ομάδα της Ζακύνθου να προσπαθεί να δημιουργήσει κινδύνους στην περιοχή με γεμίσματα του Κουρέλλα.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Κουρέλλα, λάθος του Στρέζου, αλλά ο Κρολ δεν κατάφερε να το εκμεταλλευθεί και στη συνέχεια έκανε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της Παναχαϊκής.
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιγκέλ Πέδρο
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Πέδρο έδιωξε ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου σε κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ασίγκμπα δοκίμασε σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας της Ζακύνθου.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Πινδώνη, ο Παπαδόπουλος έδιωξε την μπάλα.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης με πέντε λεπτά καθυστέρηση και λίγο κόσμο στις εξέδρες του γηπέδου που είναι πολύ επιβαρυμένο από την βροχή
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών) Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής), Σαμοΐλης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Χούσα, Ι. Λαμπρόπουλος, Γ. Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Πέδρο, Μουκίδης, Τρίγκας, Χαρτσιάς.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Τρίγκας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακιδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ορφανίδης, Αποστόλου, Ζέλιος, Κουρέλλας, Ζαϊρί, Σταματής, Κρολ.

eeep eeep