Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 27 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Καλογερόπουλος
86Βγήκε Δημήτρης Μαυριάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Πιτταράς (MΕΣΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Πιτταράς αντί Μαυριά
83Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άντονι Εμέκα (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Εμέκα αντί Ταμπάκη που ένιωσε ενοχλήσεις.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Τζάνης αντί Μπιτέλη
78Βγήκε Γιώργος Μπιτέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Τζάνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό σουτ του Ομπράντοβιτς μέσα από την περιοχή της Αναγέννησης, μπλόκαρε ο Κουτσόπουλος.
72Βγήκε Γιώργος Σκαθαρούδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κοντός (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - Κοντός αντί Σκαθαρούδη
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Παβίσεβιτς έκανε την κάθετη μπαλιά στον Ομπράντοβιτς που μπήκε από αριστερά στην περιοχή και ε διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης.
58ΓΚΟΛΝεμάνια Ομπράντοβιτς
58ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μαρής έβγαλε σέντρα από αριστερά στον Ταμπάκη, αλλά ο Κουτσόπουλος με τα πόδια έδωσε πάλι την εστία του.
54Βγήκε Νίκος Μουστάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ηλίας Πολίμος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Πολίμος αντί Μουστάκη που ένιωσε ενοχλήσεις.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Καλογερόπουλος αντί Μπέλιτς.
52Βγήκε Νίκολα Μπέλιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παβίσεβιτς μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε σε κόρνερ μετά από την επέμβαση του Κουτσόπουλου.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ομπράντοβιτς έκλεψε την μπάλα από τον Κισκαμπάνη και βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης, αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Κουτσόπουλος.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλιτς έβγαλε την μπάλα στον Ταμπάκη που έκανε το σουτ και πέρασε έξω από την εστία.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Παβίσεβιτς από αριστερά, η μπάλα πήγαινε στο δεύτερο δοκάρι στον Ομπάντοβιτς που ήταν μόνος, αλλά ο Μπλέντι έβαλε το πόδι του και έδιωξε την μπάλα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Παβίσεβιτς από αριστερά, η μπάλα πήγαινε στο δεύτερο δοκάρι στον Ομπάντοβιτς που ήταν μόνος, αλλά ο Μπλέντι έβαλε το πόδι του και έδιωξε την μπάλα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Παβίσεβιτς από αριστερά, η μπάλα πήγαινε στο δεύτερο δοκάρι στον Ομπάντοβιτς που ήταν μόνος, αλλά ο Μπλέντι έβαλε το πόδι του και έδιωξε την μπάλα.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκολα Μπέλιτς
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ταμπάκης έφυγε από δεξιά, έφτασε στα όρια της περιοχής, αλλά εκεί δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα της Αναγέννησης.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κακό παιχνίδι δημιουργικά, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ακόμη τελική προσπάθεια
21ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζαν Ακασού
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μουστάκης προσπάθησε να πλασάρει από 30 μέτρα τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης που έδιωξε άτσαλα πάνω σε παίκτη του Αχαρναϊκού, αλλά η μπάλα τελικά έφυγε πολλά μέτρα άουτ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Αναγέννηση πήρε μέτρα στο γήπεδο, πλέον γίνεται περισσότερο παιχνίδι κέντρου χωρίς κάτι ιδιαίτερο από πλευράς ουσίας.
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Σάββας
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Αχαρναϊκός έχει μπει πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πιέζει προς την εστία της Αναγέννησης, αλλά χωρίς τελική προσπάθεια μέχρι τώρα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι οπαδοί του Αχαρναϊκού ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της εξέδρας έχουν κρεμάσει ανάποδα τα πανό τους μπροστά στα άδεια καθίσματα.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δ. Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιαδης, Ταμπάκης, Μπέλιτς, Όμο, Ομπράντοβιτς, Μαρής, Αναστασίου, Παβίσεβιτς, Μουστάκης, Χριστοφιλέας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Αχαΐας) Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Πριόνας (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Μπλέντι, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Ακασού, Μαυριάς, Σκαθαρούδης, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Γκουγκούδης

eeep eeep