Αναφορά Αγώνα: ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
98COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ και σουτ του Μπόγιοβιτς, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια της Κέρκυρας.
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μαρουκάκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
93ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Νίκος Αναστασόπουλος
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ για τον Αναστασόπουλο που σταμάτησε πάλι αντεπίθεση της Κέρκυρας στο κέντρο με φάουλ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΚΤΩ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Βέρτζου πέρασε πάνω από τα δοκάρια Κέρκυρας
87Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρμαν Ντατίδης (MΕΣΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Ντατίδης αντί Κόντου
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό το παιχνίδι πλέον, με την ΑΕΛ να ψάχνει την ισοφάριση και να βγαίνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση και έτσι στην κόντρα η Κέρκυρα έχει αρκετούς παραπάνω παίκτες.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ουρτάδο από τα όρια της περιοχής, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας.
75Βγήκε Σεμπάστιαν Ναγιάρ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πολ Ουρτάδο (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Ουρτάδο αντί Ναγιάρ
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντιόγκο έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, η μπάλα έφυγε άουτ.
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σουάνης
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ - Φάμπιο αντί Ζορμπά που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού και εκείνος.
66Βγήκε Παναγιώτης Ζορμπάς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετός χαμένος χρόνος στα τελευταία λεπτά, με αλλαγές και κάποιους τραυματισμούς - με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός.
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ζορντάο Ντιόγκο
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αναστασόπουλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγα μέτρα έξω από το κάθετο δοκάρι της Κέρκυρας.
57Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ματθαίος Μαρουκάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57Βγήκε Ανδρέας Λαμπρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ - Μαρουκάκης αντί Κουτσιανικούλη και Μπουντόπουλος αντί Λαμπρόπουλου
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - Καμπάνταης αντί Ντουαλά που έφυγε με πρόβλημα στον αστράγαλο από το γήπεδο.
56Βγήκε Βιέρα Ελονγκ Ντουαλά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Καμπάνταης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξαφνικό σουτ του Ζορμπά έξω από την περιοχή της ΑΕΛ, ο Ξενοδόχοφ έδιωξε.
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Παρασκευαΐδης
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μονιάκη, αλλά οι παίκτες της Κέρκυρας διώχνουν χωρίς πρόβλημα.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ψαλιδάκι του Σουάνη μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ μετά από ωραία πάσα του Κόντου, αλλά ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο εκτελέσεις κόρνερ από την πλευρά της Κέρκυρας δεν ανησυχούν την άμυνα της ΑΕΛ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ προσπαθεί να συνέλθει από το γκολ της Κέρκυρας, κρατά την μπάλα στο κέντρο και προσπαθεί να μπει στην περιοχή για να φτάσει στην ισοφάριση.
35ΓΚΟΛΠαναγιώτης Ζορμπάς
35ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Ζορμπάς
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ζορμπάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κρητικού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Κέρκυρα έχει κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο, πίεζει πιο ψηλά, αλλά αφήνει και χώρους για να βγει στην κόντρα η ΑΕΛ.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αναστασόπουλος έκοψε τον Ντουαλά στο κέντρο του γηπέδου πριν φύγει με πλεονέκτημα στην αντεπίθεση και είδε την κίτρινη κάρτα.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Αναστασόπουλος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά για τον Σουάνη, αλλά πριν βγει μόνος με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ έκοψε ο Βέρτζος.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κόντος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της ΑΕΛ μετά από σέντρα του Ζορμπά, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σουάνης πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, αλλά ήταν οφσάιντ και σωστά σταμάτησε τη φάση ο διαιτητής.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ροβίθη μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά από την εστία της Κέρκυρας.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λαμπρόπουλος βρέθηκε στα όρια της περιοχής της Κέρκυρας, αλλά άργησε να κάνει το σουτ και ο Ντιόγκο έβαλε την κόντρα και έκοψε.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η ΑΕΛ έχει τον έλεγχο της μπάλας σε αυτά τα πρώτα λεπτά με εναλλαγές στο κέντρο και κάποια φάουλ που κερδίζει στη μεσαία γραμμή.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Καρντόσο, Κόντος, Κρητικός, Ζορμπάς, Ντουαλά, Σουάνης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Μονιάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Ροβίθης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ναγιάρ, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Ροβίθης

eeep eeep