Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Round 10 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ εν ΖΑΚΥΝΘΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Απόστολος Ανδρούτσος
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ> Κόντρες στο σουτ του Κουρέλλα, η μπάλα βρήκε στο καλάμι του Ναζίμ και έφυγε άιουτ.
92Βγήκε Θωμάς Γραικός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Βυθούλκας  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Βυθούλκας αντί Γραϊκου.
91ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σιάκκας
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89ΓΚΟΛ ΦΑΟΥΛ Εμίλιο Φουρτάδο
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Φουρτάδο με εκληκτική εκτέλεση φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στα δίχτυα της Ζακύνθου.
89ΓΚΟΛΕμίλιο Φουρτάδο
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία πάσα του Ρούτση δεξιά στον Στεργιανό, αλλά εκείνος δεν καταφέρνει να κάνει καλή σέντρα και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου.
85Βγήκε Φάμπιο Μπαλού (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρούτσης (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Ρούτσης αντί Μπαλού
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Βαθιά μπαλιά για τον Κρολ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού βγήκε αρκετά έξω από την εστία του και έδιωξε με κεφαλιά σε πλάγιο άουτ.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή σέντρα του Φουρτάδο από δεξιά, ο Πόποβιτς αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να τελειώσει την φάση.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Πόποβιτς αντί Μπεριάν
74Βγήκε Χερόν Μπεριάν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Πόποβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πανσερραϊκός πίεζει περισσότερο όσο περνούν τα λεπτά και βάζει πιο πολλούς ποδοσφαιριστές στην περιοχή της Ζακύνθου.
68Βγήκε Χούλιο Γκονζάλο Ραμίρεζ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Παπαστεργίου (MΕΣΟΣ)
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Παπαστεργίου αντί Ραμίρεζ
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ - Ν. Πέττας αντί Κωστούλα
65Βγήκε Λεωνίδας Κωστούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Πέττας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Αποστόλου
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία προσπάθεια από δεξιά του Ραμίρεζ, σέντρα σουτ και ο φουρτάδο βρήκε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα και έφυγε άουτ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Κυριακίδη, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία του Πανσερραϊκού.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ. Εκτέλεση φάουλ στην περιοχή της Ζακύνθου, πρώτη κεφαλιά από τον Ουρτάδο, η μπάλα έφτασε στον Μπεριάν που έκανε δυνατό σουτ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της Ζακύνθου.
54ΔΟΚΑΡΙΧερόν Μπεριάν
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Νίκιτς αρκετά μέτρα εκτός της εστίας του Πανσερραϊκού, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Φουρτάδο έφυγε στην κόντρα επίθεση, αλλά ο Κυριακίδης τον πρόλαβε και πήρε και το φάουλ από τον επιθετικό του Πανσερραϊκού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο λεπτά οι καθυστερήσεις για το πρώτο μέρος.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Ατματσίδη να μπει στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά ο Αποστόλου έχει σωστή αντίδραση και του κλείνει το οπτικό πεδίο με την μπάλα να φεύγει άουτ.
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ραφαήλ Πέττας
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούν να περάσουν εύκολα την μπάλα στην περιοχή.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για την Ζάκυνθο, η μπάλα στην περιοχή, αλλά μετά από πολλές κόντρες έδιωξαν οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά για τον Ορφανίδη στην περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά η έγκαιρη επέμβαση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων βγήκε και έδιωξε.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και το νερό της βροχής σε κάποια σημεία του γηπέδου δεν αφήνει να κυλήσει η μπάλα.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπεριάν προσπάθησε να βρει χώρο για το σουτ στην περιοχή της Ζακύνθου, αλλά η μπάλα κόρνερ από επέμβαση του Παπαδόπουλου.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς τελική προσπάθεια τα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας) Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΖΑΚΥΝΘΟΣ (ΚΑΛΙΝΤ ΚΑΡΑΜΑ): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Αποστόλου, Κυριακίδης, Ναζίμ, Ορφανίδης, Ρ. Πέττας, Κωστούλας, Νίκιτς, Κρολ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ατματσίδης, Μπαλού, Ραμίρεζ, Μπεριάν, Φουρτάδο.

eeep eeep