Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη με γέμισμα στην περιοχή, ο Μωϋσιάδης βρήκε την μπάλα στην κίνηση, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα.
86Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Αναστασίου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
86Βγήκε Οράσιο Καρντόσο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ρούμπεν Ταβάρες Φάμπιο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή πάσα του Ζορμπά στον Σουάνη, αλλά η επέμβαση του Μωϋσιάδη τον ανάγκασε να κάνει κακό κοντρόλ και η μπάλα να φύγει απευθείας άουτ.
74Βγήκε Αντώνης Αθανασίου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Μαρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
74Βγήκε Γιώργος Καλογερόπουλος  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γυριστό του Σουάνη μέσα ααπό την περιοχή του Αχαρναϊκού, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία. Προηγήθηκε σέντρα του Ζορμπά.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παρασκευαϊδη έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Αχαρναϊκού.
65Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Μακρίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Παβίσεβιτς μετά από σέντρα του Χριστόπουλου από δεξιά, ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Καλογερόπουλος
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Αχαρναϊκού, ο Παβίσεβιτς προτιμά να κάνει το διαγώνιο σουτ που έφυγε άουτ από το να δώσει την μπάλα στον Καλογερόπουλο που ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας.
59Βγήκε Λεωνίδας Καμπάνταης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Σουάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καμπάνταης βρέθηκε σε θέση βολής μετά από ωραία πάσα του Παρασκευαϊδη, αλλά ο Παγούδης έδιωξε με το σώμα και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά πιο δυνατό το παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου μέρους, πολλά φάουλ και λάθη που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στη δημιουργία παιχνιδιού.
52ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νεμάνια Ομπράντοβιτς
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Αθανασίου
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - σέντρα του Ομπράντοβιτς από δεξιά, ο Παβίσεβιτς δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Ματσούκα που έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από την εστία του Κουτζαβασίλη.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αθανασίου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία της Κέρκυρας.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Καμπάνταης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός πιέζει περισσότερο την εστία της Κέρκυρας, έχει βρει διαδρόμους και έχει φτάσει σε κάποιες τελικές προσπάθεις.
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λευτέρης Ματσούκας
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ματσούκας βρήκε πάλι χώρο και μπήκε στην περιοχή της Κέρκυρας, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά πάλι ο Κουτζαβασίλης έδιωξε σε κόρνερ.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ματρούκας κατάφερε να μπει στην περιοχή και να βρεθεί μπροστά στον Κουτζαβασίλη, αλλά ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας μπλόκαρε.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη στην αναμέτρηση που δημιουργούν δυσκολίες στο να φτάσουν οι δύο ομάδες σε τελική προσπάθεια.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία από τον Παβίσεβιτς, ο οποίος πήρε ωραία την μπάλα στη πλάγια δεξιά στην μεγάλη περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ που έκανε έφυγε λίγο έξω από την εστία της Κέρκυρας.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παβίσεβιτς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, έδιωξε δύσκολα ο Κουτζαβασίλης σε κόρνερ.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για την Κέρκυρα - Ο Ντουαλά έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αχαρναϊκού.
09ΔΟΚΑΡΙΒιέρα Ελονγκ Ντουαλά
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόντου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Αχαρναϊκού.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη σε αυτά τα πρώτα λεπτά και αρκετά δυνατές μονομαχίες.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Άγγελος Διγκόζης): Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιόγκο, Βενέτης, Παρασκευαΐδης, Όμο, Καρντόσο, Κόντος, Ζορμπάς, Ντουαλά, Καμπάνταης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας) Βοηθοί: Λάμιας, Σερεμέτης (Μεσσηνίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μωυσιάδης, Χριστόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Καλογερόπουλος, Ματσούκας, Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

eeep eeep