Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Round 9 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΧΑΝΙΑ εν ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Αγριμάκης
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καλέ άνοιξε στον Δωματά, ο οποίος μόνος με τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κισσαμικός κρατά την μπάλ ψηλά, κοντά στην περιοχή του Εργοτέλη ώστε να διατηρήσει τη νίκη του.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μάντζης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κισσαμικός προσπαθεί να κρατήσει μακριά από την εστία του τους ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη και τα καταφέρνουν.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός στην αναμέτρηση έχει πέσει αρκετά και οι τραυματισμοί ποδοσφαιριστών κόβουν τις προσπάθειες για κάποια τελική προσπάθεια.
79Βγήκε Δημήτρης Μάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Δωματάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78Βγήκε Ηλίας Βαττής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Τσικουδάκης (MΕΣΟΣ)
76Βγήκε Γιώργος Παμλίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Νέναντ Ίνιατς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μάντζης με σουτ μέσ από την περιοχή πλάσαρε εύκολα τον Αθανασίου. Ο Βαττής χρεώνεται την πολύ καλή πάσα που έβγαλε μόνο στην περιοχή τον Μάντζη.
75ΓΚΟΛΒασίλης Μάντζης
72Βγήκε Τομά Ντος Σάντος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Μπουρσέλης (MΕΣΟΣ)
65Βγήκε Αλεχάνδρο Μάνιας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Βλάχος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64ΔΟΚΑΡΙΤομά Ντος Σάντος
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ για τον Εργοτέλη σε σουτ από πλάγια του Ντος Σάντος και αφού η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Γιαννίτση.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Βαττής με ωραίο σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον Κισσαμικό. Προηγήθηκε πολύ όμορφη μπαλιά του Λώττα που τον έβγαλε μόνο στο σημείο του πέναλτι.
61ΓΚΟΛΗλίας Βαττής
58ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Τσερκέζος
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάντζης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή του Εργοτέλη, η μπάλα έφυγε λίγο έξω.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντος Σάντος από πλάγια, ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛΓιώργος Παμλίδης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Παμλίδης με τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κισσαμικού μετά από κεφαλιά πάσα του Στεφάνοβιτς. Προηγήθηκε ακόμη ένα λάθος από την άμυνα των γηπεδούχων, αφού έσπασαν το τεχνικό οφσάιντ και έχασαν και την δεύτερη απόκρουση.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης πήρε πάλι την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Αγριμάκης έδιωξε με διπλή προσπάθεια σε κόρνερ.
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Ταραλίδης
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καλέ βγήκε ωραία στην περιοχή του Κισσαμικού, αλλά τον πρόλαβε αυτή τη φορά ο Τσερκέζος και έδιωξε σε κόρνερ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τον Εργοτέλη, ο Καλέ και ο Μάνος δοκίμασαν τα σουτ, αλλά κόπηκαν από την άμυνα του Κισσαμικού και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης βρέθηκε στην περιοχή του Κισσαμικού, έκανε το σουτ από πλάγια, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Κισσαμικού.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά για τον Καλέ, αλλά πριν προλάβει να κάνει το σουτ, ο Γιαννίτσης έδιωξε σε κόρνερ.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σμίλτος
27ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λιονέλ Πότσι
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά για τον Παμλίδη στην πλάτη της άμυνας, εκείνος έκανε την κούρσα, όμως κόπηκε την τελευταία στιγμή με την μπάλα να φεύγει κόρνερ.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεν υπάρχει ακόμη τελική προσπάθεια στην αναμέτρηση, οι δύο ομάδες προσπαθούν με γεμίσματα, αλλά δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν κινδύνους.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ντος Σάντος από αριστερά, αλλά δεν προλαβαίνει ο Μάνος να βρει την μπάλα πριν τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού.
09Βγήκε Αλέξης Σελινιωτάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Σμίλτος (MΕΣΟΣ)
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτες αναγνωριστικές φάσεις στην αναμέτρηση, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έχουν δυνατές μονομαχίες στη μεσαία γραμμή
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παμλίδης πίεσε τους αμυντικούς, κέρδισε την μπάλα, αλλά ο τερματοφύλακας του Κισσαμικού έσωσε με γρήγορη έξοδο και διώξιμο σε πλάγιο άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών) Βοηθοί: Καραγιαννίδης, Λιαμπότης (Αθηνών)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Μάνος, Κούτρης, Γιαλούσης, Πίτσος, Κυριακόπουλος, Στεφάνοβιτς, Καλέ, Κ. Καμαρά, Ντος Σάντος, Παμλίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Σακελλαρίου, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Λώττας, Πότσι, Ταραλίδης, Μάνιας, Βαττής, Μάντζης.

eeep eeep