Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2015-16

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
0 3

Περισσότερες πληροφορίες


Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πέδρο έχασε σπουδαία ευκαιρία για να αυξήσει την διαφορά του σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ.
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Κακαράς
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα σουτ του Ασίγμπα η μπάλα πάνω από την εστία του Πανελευσινιακού.
73Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Χαρτσιάς (MΕΣΟΣ)
69Βγήκε Λυμπέρης Στεργίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πέδρο Χοσέ Αρίας Περίκο (MΕΣΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Τζίλας κέρδισε τις μάχες, μπήκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ.
67ΓΚΟΛΒλαντιμίρ Τζίλας
67ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βλαντιμίρ Τζίλας
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σιατραβάνη από πλάγια, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τζίλας έκανε πλασέ μέσα από την περιοχή του Πανελευσινιακού, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
58Βγήκε Στάθης Ρόκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βαγγέλης Ντελέκος (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κακό ματς στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους χωρίς να έχει διάθεση η Παναχαϊκή να πιέσει την άμυνα της Ελευσίνας.
55Βγήκε Νίκος Γκεμίσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Πούρνος (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Νίκος Γιαννιτσάνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σταύρος Νικολάου (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΈΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Στεργίδης βρήκε χώρο μέσα στην μεγάλη περιοχή για το σουτ, το οποίο έφυγε λίγο έξω από την εστία του Πανελευσινιακού.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ για τον Κασνέτση και ο Πανελευσινιακός μένει με 9 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.
44ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Λεωνίδας Κασνέτση
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει πάλι, με την Ελευσίνα να κλείνει χώρους και να μην βγάζει πολλούς ποδοσφαιριστές πάνω από τη μεσαία γραμμή επειδή έχουν μείνει με δέκα...
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην τηλεοπτική επανάληψη της φάσης του πέναλτι που χρεώθηκε στον Πανελευσινιακού φαίνεται πως ο Στεργίδης είναι λίγο πιο μπροστά όταν παίρνει την μπάλα από τον Σιατραβάνη και το λάθος της βοηθού διαιτητή... επηρεάζει καθοριστικά το ματς, αφού υπάρχει πέναλτι και αποβολή.
31ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜιγκέλ Πέδρο
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Πέδρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα.
31ΓΚΟΛΜιγκέλ Πέδρο
30Βγήκε Χρήστος Παληγεώργος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μπαντίκος (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ)
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μανιάτης βλέπει την κόκκινη κάρτα επειδή ήταν τελευταίος ποδοσφαιριστής, αλλά οι παίκτες της Ελευσίνας φωνάζουν ότι ο Στεργίδης ήταν οφσάιντ.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Ο Στεργίδης πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση μετά από ωραία προσπάθεια του Σιατραβάνη και όταν μπήκε μόνος τον ανέτρεψε ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας.
26ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΚώστας Μανιάτης
26ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γκεμίσης
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή μετά το γκολ που σημείωσε προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις και να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους παίκτες της Ελευσίνας που έχουν ανέβει.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος στην άμυνα της Ελευσίνας, όπου ο Κασνέτση έπεσε στο έδαφος στην προσπάθεια του να κόψει και έστρωσε στον Στεργίδη που μόνος με τον Μανιάτη δεν κατάφερε να τον νικήσει.
10ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λυμπέρης Στεργίδης
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σιατραβάνης βγήκε από αριστερά, έκοψε την μπάλα πλάγια και ο Στεργίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Τζίλας έκανε προσποίηση και τράβηξε μαζί του τους αμυντικούς με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος ο Στεργίδης.
10ΓΚΟΛΛυμπέρης Στεργίδης
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολλά λάθη από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μανούρας (Τρικάλων) Βοηθοί: Κουτσογιάννος (Αθηνών), Μπαλιάκα (Λέσβου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Καρβουνιάρης, Ι. Λαμπρόπουλος, Στεργίδης, Ρόκας, Πέδρο, Σιατραβάνης, Μουκίδης, Τζίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Κασνέτση, Δημόπουλος, Γκεμίσης, Κακαράς, Τσολακίδης, Βιγιαφάνε, Γιαννιτσάνης, Μπλάνκο.

eeep eeep