Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΣΠΑΡΤΗ | Round 14 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΣΠΑΡΤΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 27 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90 3ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΛεωνίδας Κυβελίδης
90 3ΓΚΟΛΛεωνίδας Κυβελίδης
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Δημητριάδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Λεωνίδας Κυβελιδης βρέθηκε αμαρκάριστος και με κεφαλιά λύτρωσε την ομάδα του.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολαϊτάν μέσα από την περιοχή έστρωσε στο Δημητριάδη και αυτός από πλεονεκτική θέση δεν έκανε ούτε πάσα ούτε σουτ και κέρδισε το κόρνερ.
83Βγήκε Νίκος Καινούργιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Ντούσκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Ντουσκας αντί Καινούργιου
82Βγήκε Γιάννης Αγτζίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τάσος Δημητριάδης (MΕΣΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Δημητριάδης αντί Αγτζίδης
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Πάντος
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλιδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Χασομερης έκανε το σουτ και Θανάσης Πάντος με το αριστερό χέρι έδιωξε δύσκολα τη μπάλα.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χασομέρης από αριστερά ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Σπάρτης έκανε το σουτ. Ο Κωνσταντινόπουλος κοντά στη γραμμή έδιωξε.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολαϊτάν μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έδωσε στον Σουντουρά εκείνος άνοιξε λίγο πιο έξω στον Δημήτρη Χασομέρη. Ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ που πέρασε άουτ.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πουρτουλιδης εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πάντου.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κολτσίδας
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Γκιάτας αντί Ζαχαριουδάκη
60Βγήκε Ανδρέας Ζαχαριουδάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Γκιάτας (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χασομέρης μέσα στην περιοχή της Σπάρτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση από τα δεξιά και έκανε το σουτ που έδιωξε με τις γροθιές ο Θανάσης Πάντος.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η μπάλα από τα δεξιά έφτασε στον Ολαϊτάν, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στον Κοζάκη και κατέληξε κόρνερ υπέρ του Απόλλωνα Πόντου.
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα μακρινό σουτ του Ολαϊτάν πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα της Σπάρτης.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ολαϊτάν από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή της Σπάρτης κέρδισε την μπάλα, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ και απομάκρυνε ο Θανάσης Πάντος.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Κυβελίδης αντί Λουφακη και Αγτζίδης αντί Δαλιανόπουλου
46Βγήκε Γιάννης Δαλιανόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Αγτζίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Δημήτρης Λουφάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Δαλιανόπουλος από δεξιά έβγαλε τη σέντρα για τον Χασομέρη που έπιασε αδύναμη κεφάλια, κατέληξε στα χέρια του Παντου.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παυλής εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καινούργιος έπιασε δυνατή κεφάλια, αλλά η μπάλα κόντραρε στο Λουφακη και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του θεοδωρόπουλου
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Καλούσης
31ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Φραγκούλης
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα της Σπάρτης χωρίς να έχει κάνει τη μεγάλη ευκαιρία. Ο αγωνιστικός χώρος δυσκολεύει και τις δύο ομάδες. Σκληρά μαρκαρίσματα εκατέρωθεν.
24ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σπύρος Βλάχος
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Οσμάν Σουντουρά από αριστερά μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ που ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Παντος.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε αυτά τα πρώτα δέκα λεπτά ο Απόλλων Πόντου έχει την κατοχή της μπάλας, ελέγχει το ματς και προσπαθεί να βρει τους χώρους για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για γκολ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη επίσκεψη του Απόλλωνα στην περιοχή της Σπάρτης. Ο Λουφακης έκανε από δεξιά τη σέντρα, ο Σουντουρα δεν έπιασε γεμάτο το σουτ και σε δεύτερο χρόνο ο Ολαϊτάν δεν κατάφερε να απειλήσει τον Πάντο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος, με αρκετή λάσπη μπροστά από τις δύο εστίες.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με τρεις αναπληρωματικούς η Σπάρτη, τον γκολκίπερ Σταματόπουλο και τους Γκιάτα, Ντούσκα. Δυσάρεστη εικόνα για το πρωτάθλημα της Football League και ένδειξη για την τραγική οικονομική κατάσταση της ομάδας της Λακωνίας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Σακκάς (Θεσσαλίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Παναγιώτης Αποστολάκος): Πάντος, Φραγκούλης, Καλούσης, Κολτσίδας, Κοζάκης, Τιεντσέ, Ζαχαριουδάκης, Νάτσης, Κωνσταντινόπουλος, Παυλής, Καινούργιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Βλάχος, Τσουμάνης, Δαλιανόπουλος, Πουρτουλίδης, Λουφάκης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ολαϊτάν, Χασομέρης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Σπάρτη δεν έχει δηλώσει προπονητή...
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο με τον Απόλλωνα Πόντου θα πραγματοποιήσει ο Δημήτρης Χασομέρης.

eeep eeep