Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Round 8 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΚΕΡΚΥΡΑ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 08 Δεκέμβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, ο Κουτζαβασίλης με δύσκολη επέμβαση κράτησε τη νίκη για την Κέρκυρα.
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μπρους μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, έπεσε και μπλόκαρε ο Κουτζαβασίλης.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ | Βέρτζος αντί Κόντου
88Βγήκε Αλέξανδρος Κόντος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Άγγελος Βέρτζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από πλάγια του Κοζορώνη, ο Σπίνουλας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έδιωξε σε κόρνερ.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σανδραβέλης
79Βγήκε Παναγιώτης Λινάρδος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπράνισλαβ Νίκιτς (MΕΣΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ | Νίκιτς αντί Λινάρδου
74Βγήκε Κυριάκος Μαζουλουξής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ισαχάκου Γιακούμπου  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ | Γιακούμπου αντί Μαζουλουξή
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιατρούδης βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή της Κέρκυρας, αλλά ήταν υπό πίεση και δεν κατάφερε να κάνει καλά το σουτ.
71ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Λινάρδος
71ΓΚΟΛΠαναγιώτης Λινάρδος
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 | Ο Λινάρδος με προβολή μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία για δεύτερη φορά, τώρα μετά από γύρισμα του Κόντου.
70Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Εμιλιάνο Βίλα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ | Βίλα αντί Σιατραβάνη
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λινάρδου έξω από την περιοχή του Εργοτέλη, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία.
59ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζόζεφ Έφορντ
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 | Ο Εφορντ έφυγε πολύ ωραία στην αντεπίθεση μετά από κάθετη πάσα του Ιατρούδη και με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον Εργοτέλη.
59ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ | Κούατενγκ αντί Λαμπάκη
58Βγήκε Στέλιος Λαμπάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τσαρλς Κουατένγκ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Λινάρδος
51ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Λινάρδος
51ΓΚΟΛΠαναγιώτης Λινάρδος
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 | Ο Κούρος έκανε την προσπάθεια από αριστερά και την σέντρα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο Λινάρδος με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Αντώνης Σταθόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ | Μπουτσάκης αντί Σταθόπουλου
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιατρούδης πήρε την μπάλα στην περιοχή μετά από προσπάθεια του Εφορντ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία της Κέρκυρας.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κοζορώνη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, δεύτερο σουτ του Σταθόπουλου μέσα από την περιοχή της Κέρκυρας, η μπάλα πέρασε άουτ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η μπάλα έφτασε ωραία στον Λαμπάκη δεξιά μετά από καλό συνδυασμό στην μεσαία γραμμή, αλλά η σέντρα του πέρασε παράλληλα με την εστία της Κέρκυρας χωρίς να βρεθεί κανείς να την σπρώξει στα δίχτυα.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ιατρούδης μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα παράλληλα με την εστία της Κέρκυρας, αλλά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία αντεπίθεση της Κέρκυρας με τον Σιατραβάνη να δοκιμάζει δύο σουτ ενώ είχε συμπαίκτες δίπλα του και η μπάλα χτύπησε δύο φορές στα σώματα.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότερο πιέζει η Κέρκυρα που ψάχνει περισσότερο το γκολ στις αρχές του αγώνα, αλλά πλέον ο Εργοτέλης πιέζει πιο ψηλά.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Κόντο στην περιοχή του Εργοτέλη, ο Σιατραβάνης έπιασε το σουτ με το εξωτερικό και η μπάλα πήρε έξω από την εστία.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταθόπουλος έκανε το σουτ έξω από την περιοχή της Κέρκυρας, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά στην περιοχή του Εργοτέλη για τον Τουράμ, εκείνος έστρωσε ωραία στον Λινάρδο, αλλά το σουτ που έπιασε στην κίνηση δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε πλάγια άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Αϊναλής, Φράγιος (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Κούρος, Ιωάννου, Σπίνουλας, Κρητικός, Ζορμπάς, Σιατραβάνης, Λινάρδος, Κόντος, Τουράμ.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Οικονόμου, Λαμπάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Έφορντ.

eeep eeep