Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ | Round 11 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ εν ΒΟΛΟΣ
1 4

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σωτήρης Πίσπας
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πιέζει σε αυτό το διάστημα ο Αιγινιακός, ο οποίος όμως δεν μπορεί να βρει πολύ καλές φάσεις.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Φράγκος
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Παπάζογλου αντί Ζήση
70Βγήκε Γιώργος Ζήσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Παπάζογλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
68ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θωμάς Παπαδόπουλος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-4 Ο Φράγκος εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ - Ο Κόκκορης κέρδισε πέναλτι σε μονομαχία του με τον Πετρούση και τον Βελόσκι.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - Κόκκορης αντί Πίτου Γκαρσία
60Βγήκε Πίτου Γκαρσία (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΜιχάλης Φράγκος
57ΓΚΟΛΜιχάλης Φράγκος
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Έππας έκανε καλή ενέργεια από πλάγια, βρήκε χώρο για το σουτ που έφυγε άουτ.
52ΓΚΟΛΘωμάς Παπαδόπουλος
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θωμάς Παπαδόπουλος
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Παπαδόπουλος μετά από ωραία πάσα του Γιαλαμούδη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε για τον Αιγινιακό.
46Βγήκε Λούκας Γκαρσία (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Φράγκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Μάρκος Προσκυνητόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Ζαννάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Βασίλης Μάντζης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σωτήρης Πίσπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Κρίστιαν Κούστα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Έππας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Έππας αντί Κούστα και Ζαννάκης αντί Προσκυνητόπουλου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ - Πίσπας αντί Μάντζη και Φράγκος αντί Λούκας.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πάλι λίγο έξω από την εστία του Βόλου.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Κούστα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Βόλου.
34ΓΚΟΛΚώστας Ηλιόπουλος
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Ηλιόπουλος ήταν ο αποδέκτης της μπάλας στην αντεπίθεση του Βόλου και με σουτ σημείωσε τρίτο γκολ μετά από σέντρα του Λούκας.
34ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Ηλιόπουλος
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ από τους ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού, όταν σε σουτ του Πιαστόπουλου η μπάλα χτύπησε σε χέρι ποδοσφαιριστή του Βόλου, αλλά ο διαιτητής Βουρνέλης είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
30ΓΚΟΛΣτέργιος Δημόπουλος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Δημόπουλος με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
30ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣτέργιος Δημόπουλος
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γρανάδος έκανε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Βόλου.
16ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αντώνης Ντεντάκης
16ΓΚΟΛΑντώνης Ντεντάκης
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ντεντάκης με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντεντάκης έκανε το σουτ που έφυγε εκτός εστίας.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για τον Βόλο, ο Γκαλίτσιος έκανε την κεφαλιά που πέρασε λίγο έξω από την εστία.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία για τον Βόλο με τον Μάντζη που μπήκε στην περιοχή και ο Καραγκιόζης έσωσε. Οι ποδοσφαιριστές του Αιγινιακού φώναξαν για οφσάιντ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Μάντζης επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έφυγε άουτ.
02ΔΟΚΑΡΙΒασίλης Μάντζης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας) Βοηθοί: Φράγιος, Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Καρρίκι, Πέντα, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Λούκας, Μάντζης, Ηλιόπουλος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προκυνητόπουλος, Γιαλαμούδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Βελκόσκι, Πιαστόπουλος, Ζήσης, Παπαδόπουλος, Κούστα, Γρανάδος.

eeep eeep