Αναφορά Αγώνα: ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 1 | FOOTBALL LEAGUE 2018-19

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 28 Οκτώβριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Κουατένγκ αντί Καπνίδη
89Βγήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τσαρλς Κουατένγκ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα ευκαιρία με τον Έφορντ, αυτή τη φορά να μην μπορεί να κερδίσει τον Θεοδωρόπουλο.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Αμαραντίδης
77ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζόζεφ Έφορντ
77ΓΚΟΛΤζόζεφ Έφορντ
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μπουτσάκης έδωσε την μπάλα στον Έφορντ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ηρακλείου.
75Βγήκε Γιάννης Ιατρούδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Ροβίθης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Ροβίθης αντί Ιατρούδη
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπουρσέλης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
72ΓΚΟΛΗλίας Τσέλιος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τσέλιος με σουτ άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή.
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ηλίας Τσέλιος
70Βγήκε Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Μπουτσάκης (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - Μπουτσάκης αντί Κοζορώνη
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Δημητριάδης
60ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κυριάκος Μαζουλουξής
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Γεωργιάδης
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από εκτέλεση κόρνερ του Κοζορώνη συνεργάστηκαν Έφορντ και Μπρους με την μπάλα να φεύγει άουτ.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυβελλίδης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή από τον Μαζουλουξή, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε έξω από την εστία, ενώ δίπλα του ήταν ο Πουρτουλίδης.
51ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σαμαράς
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σουντουρά, η μπάλα στα χέρια του Καλογεράκη.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τσουμάνη μέσα από την περιοχή του Εργοτέλη, αλλά ο Μαζουλουξής έβαλε την κόντρα και έφυγε σε κόρνερ.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Καπνίδης μπήκε στην περιοχή, πέρασε την μπάλα στον Ιατρούδη, ο οποίος δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Θεολόγου, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κοζορώνη, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καπνίδη, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας του Εργοτέλη.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Έφορντ δέχεται μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις φωνές του ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσέλιος έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κυβελίδης δοκίμασε το πρώτο σουτ στο ματς, με τον Καλογεράκη να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κολυτάς (Λασιθίου) Βοηθοί: Αρμακόλας (Κυκλάδων), Αναστασάκης (Χανίων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδγς): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του Απόλλωνα μόλις τρεις αναπληρωματικοί: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Κύρκου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Κοζορώνης, Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο για τον Εργοτέλη βρίσκονται οι: Κατσιμήτρος, Πάτας, Λαμπάκης, Μπουρσέλης, Καπνίδης, Σταθόπουλος, Ροβίθης.

eeep eeep