Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ | Round 19 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΟΦΗ εν ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 03 Μάρτιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
93Βγήκε Μανώλης Παπαστεριανός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βαφέας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Ποτουρίδης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Βαφέας αντί Παπαστεριανού
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μαχαίρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου έξω από την περιοχή, ο Γκέκας αυτή τη φορά έδιωξε σε κόρνερ.
85Βγήκε Δημοσθένης Χαντζάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
85Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μαχαίρας (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μαχαίρας αντί Κουτσιανικούλη
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Τζέκος αντί Χαντζάρα
82ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κοσταντίν Καρρίκι
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ κρατάει τον ρυθμό, αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει προβάδισμα ασφαλείας, αφού δεν υπάρχουν αξιόλογες τελικές.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Σουντουρά
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ - Ο Βουό ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και η μπάλα πήγε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γκέκα που είχε πέσει σωστά.
73ΔΟΚΑΡΙΠατρίκ Βουό
73ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Πατρίκ Βουό
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ - Ο Μάνος δέχθηκε μαρκάρισμα στη μεγάλη περιοχή της Αναγέννησης από τον Μπιτέλη και ο διαιτητής έδειξε σωστά το σημείο του πέναλτι.
65Βγήκε Δούκας Λεφίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Καραγιάννης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Καραγιάννης αντί Λεφίδη.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος συνεννόηση στην περιοχή της Αναγέννησης, ο Βουό προσπάθησε να μπει στη φάση, αλλά βγήκε έγκαιρα ο Γκέκας και έδιωξε την μπάλα.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα από τον Ντίνα, ο Παπαστεριανός έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε εκτός εστίας.
62Βγήκε Σέρχιο Λεάλ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Ντίνας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ντίνας αντί Λεάλ
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δούκας Λεφίδης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λεάλ έξω από την περιοχή της Αναγέννησης, η μπάλα χωρίς δύναμη στα χέρια του Γκέκα.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Κονέ κατάφερε να κερδίσει την μπάλα μετά από λάθος συνεννόηση του Στρέζου με τους αμυντικούς του, αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή χτύπησε στην ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού της εστίας του ΟΦΗ.
57ΔΟΚΑΡΙΜπραχίμα Κονέ
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αργυρόπουλος έκανε γέμισμα στην περιοχή, ο Βουό, όμως δεν κατάφερε να την βρει όπως ήθελε και έφυγε ο κίνδυνος για την εστία του Γκέκα.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - Χαντζάρας αντί Ντάγκρα
48Βγήκε Δημήτρης Ντάγκρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Χαντζάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπραχίμα Κονέ
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ από τον Πλαβούκο χτύπησε πάνω στο Βουό, πήρε την επαναφορά και έκανε νέο σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά από τον Μπολάκη, ο Λεάλ στο δεύτερο δοκάρι πιάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά ο Γκέκας διώχνει σε κόρνερ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με αρκετή άνεση ο ΟΦΗ γυρίζει την μπάλα στα όρια της περιοχής της Αναγέννησης και αναζητά το δεύτερο γκολ πριν κλείσει το ημίχρονο.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Σταματάκης
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πιέζει μετά το γκολ για να φτάσει σε ένα δεύτερο, ενώ η Αναγέννηση ψάχνει λάθη των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή και αντεπιθέσεις.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μάνος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην εστία του Γκέκα που δεν είχε πολλά περιθώρια αντίδρασης.
14ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Μάνος
14ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Αναγέννησης, πρόλαβαν οι αμυντικοί πριν μπει στη φάση ο Μάνος.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από τον Αργυρόπουλο από δεξιά, ο Λεάλ δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά στην περιοχή της Αναγέννησης
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Λεφίδης, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Ντάγκρας, Κονέ, Πλαβούκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Κοκμοτός (Ρεθύμνου), Γιαννίκος (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Λεάλ, Βουό, Μάνος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο της ΑΣΑ: Κατσίκας, Ζήσης, Χαντζάρας, Κορέλας, Μούτσιος, Καραγιάννης, Τζέκος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στον πάγκο του ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Βαφέας, Ντίνας, Κοέλιο, Παπατόλιος, Πουρτουλίδης, Μαχαίρας

eeep eeep