Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΒΕΡΟΙΑ | Round 16 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΟΦΗ εν ΒΕΡΟΙΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 10 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελευταία διαδικαστικά λεπτά, με τον ΟΦΗ α προσπαθεί να φτάσει και σε άλλο γκολ, αλλά χωρίς αξιόλογη τελική
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Αργυρόπουλος αντί Ντίνα
80Βγήκε Θανάσης Ντίνας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Αργυρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Βουό μέσα από την περιοχή της Βέροιας μετά από σέντρα του Μπολάκη, ο Γιαγκιόζης έστειλε την μπάλα κόρνερ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Δαμιανάκης έκανε την κεφαλιά στην περιοχή του ΟΦΗ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου, ο Στρέζος έπεσε, έδιωξε και η μπάλα βρήκε και το δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξε ο Μαχαίρας.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Δανιανάκης έκανε την κεφαλιά στην περιοχή του ΟΦΗ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαστιάνου, ο Στρέζος έπεσε, έδιωξε και η μπάλα βρήκε και το δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξε ο Μαχαίρας.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Λίταινας έστειλε την μπάλα στην περιοχή του ΟΦΗ, έκανε γκελ πριν την βρει ο Ρούνεϊ και ο Στρέζος έδιωξε σε κόρνερ.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Μαχαίρας αντί Παπαστεριανού
63Βγήκε Μανώλης Παπαστεριανός (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μαχαίρας (MΕΣΟΣ)
62ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Λίταινας
62Βγήκε Άλεξ Γιαμόα (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μέξης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Μέξης αντί Γιαμόα
56ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΠατρίκ Βουό
56ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Βουό εκτέλεσε το πέναλτι, το έστειλε στην δεξιά γωνία του Γιαγκιόζη, ο οποίος έπεσε αριστερά.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ο Μάνος προσπάθησε να μπει στην περιοχή της Βέροιας και δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Καψάλη.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Βασίλης Κουτσιανικούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζοσέ Κοέλιο (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Κοέλιο αντί Κουτσιανικούλη
45 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 3ΓΚΟΛΔημήτρης Μάνος
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Μάνος εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα στην εστία.
45 3ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΔημήτρης Μάνος
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΦΗ - Ο Μάνος έκανε το σουτ στην εστία από πλάγια, ο Βουό πήρε την μπάλα μετά την απόκρουση και ο Λαζόπουλος τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής έδειξε σωστά το πέναλτι.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ οι καθυστερήσεις για το ημίχρονο
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Κοζάκης
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΩΣΤΑ ΓΚΟΛ της Βέροιας, όταν ο Μπαστιάνος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, με τον Ρούνει να την στέλνει στα δίχτυα. Πριν το γύρισμα πάντως, η μπάλα είχε περάσει την γραμμή και ήταν άουτ με τον βοηθό διαιτητή να κάνει την υπόδειξη.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 - Ο Μάνος βγήκε ωραία στην αντεπίθεση από δεξιά, γύρισε την μπάλα προς το πέναλτι και μετά την προσποίηση του Βουό που άφησε να περάσει η μπάλα κάτω από τα ποδια του ο Κουτσιανικούλης την έστειλε στα δίχτυα
40ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Βασίλης Κουτσιανικούλης
40ΓΚΟΛΒασίλης Κουτσιανικούλης
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρούνεϊ Βανκεβάι
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Μάνος έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
34ΔΟΚΑΡΙΔημήτρης Μάνος
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα, ο Μάνος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε άουτ.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάνος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Βέροιας, αλλά ο Γιαγκιόζης μπλόκαρε την μπάλα με διπλή ενέργεια.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Μάνου στο σημείο του πέναλτι, αλλά ο Βουό δεν έκανε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ποτουρίδη στην περιοχή της Βέροιας, ο Μάνος έπιασε την πρώτη κεφαλιά και στη συνέχεια ο Βουό δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ - Οφέι αντί Δόρη
15Βγήκε Αλέκος Δόρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζίντεον Οφέι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...O Δόρης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και φαίνεται πως ο τραυματισμός που είχε στην σύγκρουση με τον Στρέζο δεν θα τον αφήσει να συνεχίσει το παιχνίδι.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ βγήκε να προλάβει μια γρήγορη μπαλιά στον Δόρη πλάγια δεξιά, έκανε το φάουλ και είδε και την κίτρινη κάρτα.
09ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Στρέζος
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Εκτέλεση φάουλ του Ντίνα, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της Βέροιας.
07ΔΟΚΑΡΙΘανάσης Ντίνας
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά, ο Μάνος προσπάθησε να κάνει το βολ πλανέ, αλλά δεν έπιασε καλά την μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής) Βοηθοί: Κορτέσης (Αθηνών), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Γιαγκιόζης, Κοζάκης, Καψάλης, Δαμιανάκης, Λαζόπουλος, Μπλέτσας, Λίταινας, Δόρης, Γιαμόα, Μπαστιάνος, Βανκεβάι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Νάστος, Παπαστεριανός, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Μάνος, Βουό.

eeep eeep