Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ | Round 24 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 01 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
94ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σιρίλ Καλί
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπρίτο εκτελεί φάουλ και ο Καλί με προβολή μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας.
94ΓΚΟΛΣιρίλ Καλί
92ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Βεργώνης
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89Βγήκε Δημήτρης Χασομέρης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Κυβελίδης αντί Χασομέρη
87Βγήκε Αντώνης Ηλιάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Βλαχομήτρος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Βλαχομήτρος αντί Ηλιάδη
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο έξω από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Πόντου έδιωξε σε κόρνερ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ - Τσεμπερίδης αντί Καλογέρη
80Βγήκε Αλέξανδρος Καλογέρης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τσεμπερίδης (MΕΣΟΣ)
79Βγήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χαράλαμπος Ζυγκερίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ζυγκερίδης αντί Χοτζάλι
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από κόντρα στον Ταλέντο η μπάλα έφτασε στον Σμυρλή στην μεγάλη περιοχή, ο οποίος αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.
73ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντρίσα Ντιακιτέ
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηλιάδης έφυγε μόνος στην επίθεση μετά από κόντρα, αλλά τον πρόλαβε ο Πολιντόρο και έδιωξε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλτος Λιόνης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Σμυρλή, η μπάλα σε κόρνερ από την επέμβαση του τερματοφύλακα του Απόλλωνα Πόντου.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Χασομέρη από το κέντρο της περιοχής της Καλλιθέας, η μπάλα δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο Θεοδωράκης.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ταλέντο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε πήρε ύψος και έφυγε κόρνερ.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μάκο, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
46Βγήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ (MΕΣΟΣ)
46Βγήκε Αουρέλ Γκέτσι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τσατσόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ταλέντο αντί Ταμπάκη και Τσατσόπουλος αντί Γκέτσι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπρίτο, η μπάλα σε κόρνερ από τον Θεοδωράκη.
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γεωργιάδη έξω από την περιοχή, ο Χασομέρης με τακουνάκι προσπάθησε να δώσει δύναμη στην μπάλα, αλλά ο Θεοδωράκης μπλόκαρε.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Μπρίτο στο δεύτερο δοκάρι μετά από ωραία σέντρα από δεξιά, η μπάλα στα χέρια του Θεοδωράκη.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Παπαγγελή από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Απόλλωνα Πόντου.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Συμελίδης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα έφυγε αρκετά έξω από την εστία.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Βεργώνης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Συμελίδη μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε αρκετά έξω από την εστία της Καλλιθέας
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλή σέντρα από τον Λιόνη στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Χασομέρης προσπάθησε να πάρει την μπάλα, αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η πίεση του Απόλλωνα Πόντου με δύο διαδοχικά κόρνερ και γεμίσματα στην περιοχή δεν έφερε αποτέλεσμα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ταμπάκη από δεξιά, ο Σμυρλής προσπάθησε να κάνει την προβολή μπορστά από δύο αμυντικούς του Απόλλωνα Πόντου, αλλά δεν πρόλαβε.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γιώργος Κορακάκης): Θεοδωράκης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Πολιντόρο, Παπαγγελής, Χοτζάλι, Ταμπάκης, Καντέ, Μάκο, Σμυρλής, Γκέτσι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μακρυπόδης (Αχαΐας) Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Ηλιάδης, Λιόνης, Καλογέρης, Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς

eeep eeep