Αναφορά Αγώνα: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Round 16 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ εν ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΓΚΟΛΜπραχίμα Κονέ
92ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπραχίμα Κονέ
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2: Εξαιρετικό σουτ του Κονέ έξω από την περιοχή, δεν αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Σούλη.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μωραϊτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αρκετά άουτ.
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλαβούκου, ο Σούλης μπλοκάρει την μπάλα.
83Βγήκε Δημήτρης Πολυχρόνης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μουστακόπουλος (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Μουστακόπουλος στην θέση του Πολυχρόνη.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα του Ελευθεριάδη, ο Πολυχρόνης στο δεύτερο δοκάρι δεν μπορεί να βρει την μπάλα και να την στείλει προς την εστία του Γκέκα.
76Βγήκε Δημοσθένης Τζέκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημοσθένης Χαντζάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ο Χατζάρας αντί του Τζέκου.
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημοσθένης Τζέκος
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Ντάγκρα, κεφαλιά του Κονέ φεύγει λίγο άουτ, με τον Σούλη πάντως να ελέγχει την φάση.
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ο Μακρυδημήτρης στην θέση του τραυματία Λουμπαρδέα. Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τους Αχαιούς, με μυϊκό πρόβλημα.
62Βγήκε Νίκος Λουμπαρδέας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μακρυδημήτρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY..."Φωνές" του Τζέκου για τράβηγμα από τον Λουμπαρδέα. Ο επιθετικός της Αναγέννησης φαίνεται έχει δίκιο, με την παράβαση πάντως να είναι εκτός περιοχής. Ο διαιτητής Γκορτσίλας δεν... βλέπει την παράβαση.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πλαβούκου εκτός περιοχής, ο Σούλης σε σωστή θέση μπλοκάρει την μπάλα.
56Βγήκε Δημήτρης Ντάγκρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπραχίμα Κονέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Εκτός ο Ντάγκρας, εντός ο Κονέ.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Παναχαϊκή συνεχίζει να έχει τον έλεγχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
46Βγήκε Γιάννης Σταματάκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Καραγιάννης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Ο Καραγιάννης αντί του Σταματάκη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΞΤΡΑ ΧΡΟΝΟΣ
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Νέο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, το εκμεταλλεύεται ο Μωραϊτης, με το πλασέ του από πλεονεκτική θέση να φεύγει μόλις άουτ.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2: Λάθος συνεννόηση του Γκέκα με τον Μπούσδρα, ο Μασούρας μπαίνει ανάμεσά τους, κερδίζει την μπάλα και με προβολή στέλνει την μπάλα στην κενή εστία.
27ΓΚΟΛΝίκος Μασούρας
27ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Μασούρας
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σπουδαία ευκαιρία για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Σουντουρά μπαίνει στην περιοχή της Παναχαϊκής, σουτάρει η μπάλα όμως βρίσκει στο κάθετο δοκάρι του Σούλη και φεύγει άουτ.
23ΔΟΚΑΡΙΟυσμάν Σουντουρά
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εξαιρετική ατομική ενέργεια από δεξιά του Πολυχρόνη, που μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει όμως εκτός εστίας.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στην θέση του τραυματία Αργυρόπουλου, περνάει ο Μασούρας.
17Βγήκε Θύμιος Αργυρόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Μασούρας (MΕΣΟΣ)
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διακοπή στο ματς με τον Αργυρόπουλο στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού. Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής μάλλον θα αντικατασταθεί...
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1: Φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης Καρδίτσας, σέντρα του Φωτάκη στο δεύτερο δοκάρι και ο Μωραϊτης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
09ΓΚΟΛΠαναγιώτης Μωραΐτης
09ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Μωραΐτης
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλό ξεκίνημα από την Παναχαϊκή. Σέντρα του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Φωτάκη στην... καρδιά της άμυνας της Αναγέννησης Καρδίτσας φεύγει λίγο άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Γκίνο, Αργυρόπουλος, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Κωτούλας (Κιλκίς)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης, Τζέκος, Πλαβούκος, Ντάγκρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με νερά σε αρκετά σημεία του ο αγωνιστικός χώρος του δημοτικού σταδίου Καρδίτσας. Η βροχόπτωση των τελευταίων ημερών στην πόλη της Θεσσαλίας έχει αφήσει τα... σημάδια της.

eeep eeep