Αναφορά Αγώνα: ΧΑΝΙΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 15 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΧΑΝΙΑ εν ΤΡΙΚΑΛΑ
3 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 07 Φεβρουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντακόλ έπιασε κεφαλιά μετά από σέντρα του Πάνου, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
88ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΝίκος Βρεττός
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Βρεττό για αψιμαχία του με τον Μάκο. Ο μέσος του ΑΟ Τρίκαλα είδε κίτρινη κάρτα.
88ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γρηγόρης Μάκος
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έχει πέσει μετά το 3-0 και γίνονται ελάχιστες φάσεις.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Λεμονής αντί Λεό
83Βγήκε Ζαν Μπατίστ Λέο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Καλούδης Λεμονής (MΕΣΟΣ)
78Βγήκε Γιώργος Ξύδας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Βρεττός (MΕΣΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βρεττός αντί Ξύδα
75Βγήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κυριάκος Ανδρεόπουλος (MΕΣΟΣ)
75Βγήκε Ρόντιον Ζγκούρη (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλεξάντερ Ντακόλ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ανδρεόπουλος αντί Τσιάρα και Ντακόλ αντί Ζγκούρι
71Βγήκε Γιώργος Αποστολίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Σάλιακας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Σάλιακας αντί Αποστολίδη.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Λέο έκανε την ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, ευνοήθηκε από την τύχη και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρες.
70ΓΚΟΛΖαν Μπατίστ Λέο
70ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ζαν Μπατίστ Λέο
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Πολύ ωραίος συνδυασμός από τους Ξύδα και Χαλκιαδάκη, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ.
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μηνάς Χαλκιαδάκης
68ΓΚΟΛΜηνάς Χαλκιαδάκης
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Βέρτζος
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αντώνης Τσιάρας
61Βγήκε Δημήτρης Γροντής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκαέλ Ν' Λουντουλού (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Ν' Λουντούλου αντί Γροντή
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά από τον Τόλι, ο Χαλκιαδάκης έκανε το σουτ και έδιωξε με τα πόδια ο Αποστολίδης.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του ΑΟΧ Κισσαμικού, ο Αποστολίδης έκανε πάλι το σουτ, αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του ΑΟ Τρίκαλα έβγαλε σε κόρνερ.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο κόρνερ από τον Χιντζιδη, νέα κεφαλιά από τον Βέρτζο, η μπάλα πάνω από την εστία.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Χιντζίδη, ο Βέρτζος έπιασε καλά την κεφαλιά που πέρασε λίγο πάνω από την εστία του ΑΟΧ Κισσαμικού.
47ΓΚΟΛΓιώργος Αποστολίδης
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τόλι έκανε την σέντρα και ο Αποστολίδης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον ΑΟΧ Κισσαμικό.
47ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Αποστολίδης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Σαχινίδης
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξης Σελινιωτάκης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει καλύτερες στιγμές, αν και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ Κισσαμικού έχουν καλές μεταβιβάσεις στην κόντρα.
36ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στράτος Χιντζίδης
32COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γροντή μέσα από την περιοχή του ΑΟΧ Κισσαμικού, έπεσε ο Λαζαρίδης και μπλόκαρε.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το τελευταίο δεκάλεπτο, με τον τερματοφύλακα του ΑΟΧ Κισσαμικού να έχει πέσει στο έδαφος για κάποιο διάστημα και στη συνέχεια να ακολουθούν αρκετά φάουλ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναζητούν τρόπους να δημιουργήσουν κινδύνους, αλλά μέχρι τώρα λειτουργούν καλά οι αμυντικές γραμμές τους.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Χαλκιαδάκης έπεσε στην περιοχή των Τρικάλων, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδειξε κόρνερ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάνος πήρε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του, αλλά τον πρόλαβε με γρήγορη έξοδο ο Λαζαρίδης.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πάνου από δεξιά, αλλά πρώτοι στην μπάλα βγήκαν οι παίκτες του ΑΟΧ Κισσαμικού και έδιωξαν.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά για τον Λεό στην πλάτη της άμυνας των Τρικάλων, αλλά ο Αποστολίδης βγήκε και πρόλαβε την φάση με παραχώρηση πλαγίου άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος ΑΟ Τρίκαλα: Βουτσελάς, Μυρσινιάς, Τουγλής, Ανδρεόπουλος, Κοτσώνης, Ντακόλ, Ν' Λουντούλου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Πέτρος Στοΐλας): Αποστολίδης, Πάνο, Χιντζίδης, Λεάντρο, Βέρτζος, Μάκος, Τσιάρας, Γροντής, Γιαννιτσάνης, Ζγκούρη, Σαχινίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάγκος ΑΟΧ Κισσαμικού: Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μαρκοπουλιώτης, Λεμονής, Σάλιακας, Βρεττός, Νικόλτσης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Φουάσης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Αποστολίδης, Ξύδας, Χαλκιαδάκης, Λέο.

eeep eeep