Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΣΠΑΡΤΗ | Round 29 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΣΠΑΡΤΗ
0 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 28 Απρίλιος 2018
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Μακρυωνίτης
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση της Καλλιθέας με Σμυρλή - Τσατσόπουλο και Ταλέντο που έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά του Οικονομόπουλου μετά από κόρνερ, πρόλαβε και μπλόκαρε ο Κουτογλίδης.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Μπουζούκης
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ για την Καλλιθέα, αλλά το σουτ του Συριόπουλου κόντραρε στα σώματα.
83ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Οικονομόπουλος
78Βγήκε Θανάσης Δεινόπαπας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Γραικός (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Γραικός αντί Δεινόπαπα
75Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ταμπάκης αντί Μάκου
71Βγήκε Ντρίσα Ντιακιτέ (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ιρένεο Ζεζάι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ζεζάι αντί Ντιακιτέ
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Μπουζούκης αντί Γουόρντεν
67Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουζούκης (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς τελικές ενέργειες το δεύτερο ημίχρονο, αφού οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κάνουν αρκετά λάθη.
60Βγήκε Αντρέι Τσιόφου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τρύφων Καζβιρόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Καζβιρόπουλος αντί Τσιόφου
57Βγήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Τσατσόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τσατσόπουλος αντί Γκέτσι
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος της άμυνας της Καλλιθέας στην απομάκρυνση της μπάλας, ο Ζουλιώτης έπιασε το σουτ που πέρασε λίγο πάνω από την εστία.
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας προσπάθησαν να κάνουν την κομπίνα στην εκτέλεση φάουλ, αλλά το σουτ του Ταλέντο έφυγε αρκετά άουτ.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντρίσα Ντιακιτέ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάκος άνοιξε ωραία την μπάλα στο Ταλέντο, εκείνος έκανε σουτ και ο Μακρυωνίτης έδιωξε σε κόρνερ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Σμυρλή, ο τερματοφύλακας της Σπάρτης έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόντρα επίθεση της Καλλιθέας σε απροετοίμαστη άμυνα, ο Μάκο βγήκε σχεδόν μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ στο σουτ που επιχείρησε.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Σπάρτης, ο Δεινόπαπας έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
31COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διάλειμμα για νερό από τον διαιτητή της αναμέτρησης λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που υπάρχει.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόντρα επίθεση της Σπάρτης με τον Γουόρντεν, που κατάφερε να φτάσει μέχρι τα όρια της περιοχής παρά την πίεση και να κάνει το σουτ που έφυγε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
21COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Καλλιθέας, εκεί ανάμεσα σε πολλά πόδια δεν κατάφεραν οι επιθετικοί της Σπάρτης να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα και τελικά έδιωξε η Παπαγγελής.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα σε αυτά τα πρώτα λεπτά έχει περισσότερο στην κατοχή της την μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο σουτ του Μάκο από 35 μέτρα, δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Σπάρτης.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μουζακίτη έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Κουτογλίδη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Μίγγος, Μάκο, Ταλέντο, Χοτζάλι, Παυλής, Γκέτσι, Σμυρλής.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας) Βοηθοί: Πριόνας (Εύβοιας), Πασπάτης (Σάμου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Νιάρος, Σάββα, Τσιόφου, Μουζακίτης, Δεινόπαπας, Γουόρντεν.

eeep eeep