Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 13 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
4 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 28 Ιανουάριος 2018
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων
88Βγήκε Γιάννης Γκούμας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Τσουρής (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Ο Τσουρής αντί του Γκούμα.
82Βγήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: Στη θέση του Κόκκορη, ο Σακελλαρόπουλος.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκούμας
76Βγήκε Στέφανος Καπίας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σιρίλ Καλί (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: Αντί του Καπία, ο Καλί.
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Συμελίδης
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόκκορη, μπλόκαρε ο Λόπεθ.
69Βγήκε Λεωνίδας Κυβελίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Βλαχομήτρος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο για τον Βλαχομήτρο, που ήρθε δανεικός από την ΑΕΚ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: Αντί του Κυβελίδη, ο Βλαχομήτρος.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: Στη θέση του Λιόνη, ο Γκουγκούδης.
67Βγήκε Μίλτος Λιόνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σπύρος Γκουγκούδης (MΕΣΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: 4-1: Σέντρα του Συμελίδη από τα αριστερά στον Μπρίτο, ο οποίος με γυριστό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τέταρτο της ομάδας του.
63ΓΚΟΛΕντουάρδο Μπρίτο
63ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Εντουάρδο Μπρίτο
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Ρέλλας
59ΓΚΟΛΕντουάρδο Μπρίτο
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: 3-1: Ο Μπρίτο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έκανε το 3-1 για την ομάδα του.
59ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΕντουάρδο Μπρίτο
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Απόλλωνα.Το κέρδισε ο Συμελίδης από τον Κοντοχρήστο.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη σέντρα του Μπρίτο, οι Καπίας και Χασομέρης δεν προλαβαίνουν να σπρώξουν την μπάλα προς τα δίχτυα.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τραυματίστηκε ο Καλογέρης, επέστρεψε και πάλι στο ματς.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κυβελίδης έπιασε το γυριστό σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη δευτέρου μέρους
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44ΓΚΟΛΑνδρέας Σταματής
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ: 2-1: Ο Σταματής βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ μείωσε για τον Παναιγιάλειο και τον βάζει και πάλι στο παιχνίδι.
44ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Σταματής
42ΓΚΟΛΛεωνίδας Κυβελίδης
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: 2-0: Κεφαλιά-πάσα του Καλογέρη, ο Κυβελίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αθανασίου.
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λεωνίδας Κυβελίδης
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος του Σμίλτου στη μικρή περιοχή, ο Μπρίτο «έκλεψε» την μπάλα, αποδέκτης της ο Κυβελίδης, που σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τον Απόλλωνα: Σέντρα του Γεωργιάδη, σουτ εξ επαφής του Κυβελίδη, απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στην επαναφορά, ο Κυβελίδης πάσαρε στον Καλογέρη, που σούταρε, όμως ο Αθανασίου απέκρουσε.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γαβριηλίδη, μπλόκαρε ο Λόπεθ.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο σκόρερ του Απόλλωνα είχε τραυματιστεί και αποχώρησε προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο. Επανήλθε, ωστόσο.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ: 1-0: Δυνατό σουτ του Συμελίδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Αθανασίου.
14ΓΚΟΛΠαναγιώτης Συμελίδης
14ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Παναγιώτης Συμελίδης
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δεύτερο κόρνερ για τον Απόλλωνα, που ισορρόπησε το ματς. Πέρασε και αυτό ανεκμετάλλευτο.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο κόρνερ και για τον Απόλλωνα. Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Σαμαρά, έδιωξαν οι αμυντικοί του Παναιγάλειου.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπρίτο εκτός περιοχής, έδιωξε δύσκολα ο Αθανασίου.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κόκκορη, άουτ.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατά και επιθετικά έχει μπει ο Παναιγιάλειος, που πιέζει ψηλά.Κέρδισε το δεύτερο κόρνερ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από λάθος του Καπία, ο Σκαρτσίλας βρέθηκε τετ α τετ με τον Λόπεθ, όμως ο αμυντικός του Απόλλωνα πρόλαβε να διορθώσει το λάθος του και έδιωξε σε κόρνερ.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι με το ξεκίνημα της αναμέτρησης υπέρ του Παναιγιάλειου. Πέρασε ανεκμετάλλευτο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε ο αγώνας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στην έναρξη του αγώνα ακούστηκε ο εθνικός ύμνος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σε όχι και τόσο καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Λεωνίδας (Τρικάλων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Τσεμπερίδης, Καπίας, Κυβελίδης, Λιόνης, Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Σμίλτος, Βλάχος, Γκούμας, Καζναφέρης, Κόκκορης, Γαβριηλίδης, Σταματής, Σκαρτσίλας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Με 16άδα ο Απόλλων Πόντου, αφού από την αποστολή που έχει ανακοινωθεί, αποκλείστηκε ο Δαλιανόπουλος. Στον πάγκο οι: Καλογεράκης, Βλαχομήτρος, Καλί, Προκοπίου, Γκουγκούδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων κάνει ο προπονητής, Πέτρος Δημητρίου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρεις παίκτες στον πάγκο του Παναιγιάλειου οι: Τσάπαλος, Τσουρής, Σακελλαρόπουλος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καλός ο καιρός στην Καλαμαριά, λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο.

eeep eeep