Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ | Round 6 | FOOTBALL LEAGUE 2017-18

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
88ΓΚΟΛΑλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Ταλέντο με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε ωραίος συνδυασμός του Χοτζάλι με τον Μίγγο και ωραία ασίστ του τελευταίου.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη, η μπάλα έφυγε αρκετά μέτρα έξω από την εστία.
85Βγήκε Δημήτρης Τσερκέζος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Ρέλλας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Ρέλλας αντί Τσερκέζου
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Παπαγγελή από αριστερά, ο Γκέτσι έκανε την κεφαλιά που δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γέμισμα στην περιοχή της Καλλιθέας, ο Σταματής έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας έδιωξε.
76Βγήκε Νίκος Μήλιος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Ξόμπλιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ξόμπλιος αντί Σμυρλή και Γκέτσι αντί Μήλιου
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Σταματή στην κίνηση, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας με διπλή προσπάθεια.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματή έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της Καλλιθέας.
68ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αριστείδης Κόκκορης
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Κόκκορης πήρε την μπάλα μετά από άτσαλο διώξιμο της άμυνας της Καλλιθέας, δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.
68ΓΚΟΛΑριστείδης Κόκκορης
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Σταματής αντί Μπρους
61Βγήκε Άλμπερτ Μπρους (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Σταματής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μάκο έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια μετά την αντικατάσταση του, σαφώς δυσαρεστημένος.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Χοτζάλι αντί Μάκο
59Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκέρτιν Χοτζάλι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Ταλέντο, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Παναιγιαλείου και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ - Κόκκορης αντί Σκαρτσίλα
55Βγήκε Λεωνίδας Σκαρτσίλας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριστείδης Κόκκορης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Τσερκέζος
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ για τον Παναιγιάλειο, αφού ο Σκαρτίλας που έκανε το σουτ υποδείχθηκε οφσάιντ.
48ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπρους μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Κασναφέρη από αριστερά, ο Σκαρτσίλας έπιασε το σουτ στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα έφυγε πολλά μέτρα πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δύο σκληρά μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή έκοψαν τον ρυθμό της αναμέτρησης.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αρναρέλλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Καλλιθέας που έπεσε σωστά.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, με τον Παναιγιάλειο να πιέζει περισσότερο και την Καλλιθέα να βρίσκει χώρους στις αντεπιθέσεις.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ από τον Ταλέντο και στην συνέχεια από τον Μήλιο, η μπάλα χτύπησε και τις δύο φορές στα σώματα των αμυντικών του Παναιγιαλείου.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σκαρτσίλας βρέθηκε τετ α τετ στο σημείο του πέναλτι, έκανε το σουτ, αλλά βγήκαν γρήγορα αμυντικοί της Καλλιθέας και η μπάλα κόντραρε στα σώματα.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη από πλάγια δεξιά, δοκίμασε απευθείας απειλή για την εστία, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας μπλόκαρε.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Ταλέντο άνοιξε την μπάλα από δεξιά στον Μάκο στην μεγάλη περιοχή, εκείνος την γύρισε πάλι στον Ταλέντο που δοκίμασε το σουτ. Η μπάλα κόντραρε και γύρισε στον Σμυρλή που σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα.
14ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Σμυρλής
14ΓΚΟΛΑλέξανδρος Σμυρλής
07ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Γαβριηλίδης
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Αρναρέλλη, ο Γεωργακόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αρναρέλλης μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας από την αριστερή πλευρά, δοκίμασε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στα σώματα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου) Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Πασπάτης (Σάμου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασίου, Βλάχος, Στίκας, Γαβριηλίδης, Γεωργακόπουλος, Παπαχρήστος, Τσερκέζος, Κασναφέρης, Αρναρέλλης, Μπρους, Σκαρτσίλας
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροίζι): Κουτογλίδης, Παπαγγελής, Βασιλείου, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Μίγγος, Μήλιος, Καντέ, Μάκο, Ταλέντο, Σμυρλής

eeep eeep