Αναφορά Αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 14 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 05 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος αγώνα
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.
86Βγήκε Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Τοπαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ: Αντί του Παπουτσογιαννόπουλου, ο Τοπαλίδης.
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γιαζιτζόγλου από τα αριστερά, ο Μπουρντουζάν δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά.
81Βγήκε Κώστας Χατζής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Τριανταφυλλάκος (MΕΣΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ: Αντί των Βουτσιά, Χατζή, οι Γκέσιος, Τριανταφυλλάκος.
81Βγήκε Πασχάλης Βουτσιάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ουσμάν Μπάρι Πάτο
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Τεγούσης
72ΓΚΟΛΚώστας Τεγούσης
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ: 1-0: Εκτέλεση φάουλ του Τάι, φαλτσαριστά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι, στην επαναφορά ο Τεγούσης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0.
72ΔΟΚΑΡΙΙμπέρε Ταϊανάν
69Βγήκε Γιάννης Τσολακίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Φασίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ: Βγήκε ο Τσολακίδης, μπήκε ο Φασίδης.
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ: Ο Γκατσολάρι βγαίνει, μπαίνει ο Μουκίδης.
66Βγήκε Ενέα Γκατσολάρι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μουκίδης (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ: Εκτός ο Μέρντοβιτς, εντός ο Πάτο.
64ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Τσολακίδης
64Βγήκε Λούκας Μέρντοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ιμπέρε Ταϊανάν
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χλιαρό σουτ του Τάι, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σκληρό φάουλ του Πατράλη στον Μπουτζίκο, του «χαρίστηκε» ο διαιτητής, δεν έδειξε κίτρινη κάρτα, που θα ήταν δεύτερη. Διαμαρτυρήθηκαν οι άνθρωποι του Αγροτικού Αστέρα.
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατά μπήκε ο Αγροτικός Αστέρας στο δεύτερο μέρος.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πλασέ του Τεγούση από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε ο Καραγκιόζης, το ριμπάουντ ο Μέρντοβιτς, που σούταρε, αλλά σταμάτησε στο σώμα του Λιόλιου.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Πατράλης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Τεγούση, ο Βουτσιάς έπιασε την κεφαλιά, άουτ.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σημαντική ευκαιρία για τον Αιγινιακό: Σουτ στην κίνηση του Ζγκούρη από τη μεγάλη περιοχή, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Γιακουμής.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζούρκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, δεν έπιασε καλά την μπάλα, μπλόκαρε ο Γιακουμής.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Τεγούση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καραγκιόζη.
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αργυρίου πήρε να γυρίσει στον τερματοφύλακα την μπάλα, την «έκλεψε» ο Ζγκούρη, την έστρωσε στην περιοχή, όμως ήταν αρκετά πλάγια και την απομάκρυνε ο Γκότοβος.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζούρκου, άουτ η μπάλα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φιλίπε από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, έδιωξε σε κόρνερ ο Καραγκιόζης.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Ηλίας Θεοδωρίδης, τίμησε πριν την έναρξη του αγώνα τον βετεράνο ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Γυφτάκη.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Μπουρντουζάν, Γκατσολάρι, Τσολακίδης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης), Κελάζογλου (Χαλκιδικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Βαφέας, Αργυρίου, Τάι, Χατζής, Μέρντοβιτς, Βουτσιάς, Τεγούσης Φιλίπε.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...500 άτομα στο γήπεδο του Ευόσμου. Στην εξέδρα βίσκονται και 15 φίλοι του Αιγινιακού.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τριαντάφυλλος Πασαλίδης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Μουκίδης

eeep eeep