Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΧΑΝΙΑ | Round 13 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΧΑΝΙΑ
2 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 29 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
86ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
86ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Τσίπρας έκανε μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι, ο Σελινιωτάκης έδιωξε με γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στον Σταματάκο. Εκείνος έκανε το ένα - δύο με τον Κρεββατά και με σουτ ο Σταματάκος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
84Βγήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κρεββατάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κρεββατάς αντί Μπέλη
83Βγήκε Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Βλάχος (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Βλάχος αντί Μαρτίνεθ
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κισσαμικός προσπαθεί να βγει από τα πλάγια και να ψάξει την ισοφάριση, αλλά κάνει πολλά λάθη στις πάσες
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κατσικογιάννης αντί Γουόρντεν
79Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
72Βγήκε Μπούλα Κίκε (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ούρος Στογιάνοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Στογιάνοφ αντί Κίκε
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γουόρντεν γύρισε ωραία στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη που ήταν δύσκολο να αντιδράσει.
70ΓΚΟΛΈρικ Γουόρντεν
70ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Έρικ Γουόρντεν
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ - Ποκόνγκ αντί Θέου
66Βγήκε Γιώργος Θέος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μούσα Ποκόνγκ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Μπέλη στην πλάτη της άμυνας, ο Γουόρντεν πήρε την μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Κισσαμικού,, αλλά ο Γιαλούσης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή.
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ταμπάκης αντί Σμυρλή
53Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Ταμπάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κούρσα του Σταματάκου από αριστερά, γύρισμα παράλληλα με την εστία, αλλά πάλι ο Τσίπρας δεν κατάφερε να βρει την μπάλα όπως ήθελε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ μέσα από την περιοχή του Μάντζη, αλλά ο Σταυριανός έδιωξε σε κόρνερ.
45ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κίνηση του Λεβέντη και σουτ από πλάγια στην περιοχή... που χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του τέρματος.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκπληκτική ενέργεια του Μαρτίνεθ, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έφτασε μπροστά στον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, αλλά το πλασέ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Πάτας
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ γρήγορο, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να παίζουν πάνω κάτω και να προσπαθούν να βγουν γρήγορα στην κόντρα.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Μπέλη στον Σταματάκο που έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιτ και η φάση ακυρώθηκε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών και ανθρώπων του πάγκου της Καλλιθέας. Ο Σταματάκος στη συνέχεια της φάσης είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με σέντρα του Μαρτίνιθ, ο Σελινιωτάκης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπούλα Κίκε
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα πιέζει την άμυνα του Κισσαμικού, προσπαθεί από πλάγια να δημιουργήσει φάσεις, ενώ και οι φιλοξενούμενοι βγαίνουν στην κόντρα με τους Κίκε και Μαρτίνεθ να έχουν καλές κινήσεις.
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Συριόπουλος
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Σελινιωτάκη, η μπάλα στα χέρια του Σταυριανού.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Θέος
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σμυρλή, ο Τσίπρας βρήκε την μπάλα στην κίνηση, αλλά έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κισσαμικού.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος έκανε ωραίο παράλληλο γύρισμα στην περιοχή, ο Τσίπρας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα και η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Κίκε, Μαρτίνεθ, Θέος, Μάντζης.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας) Βοηθοί: Αργύρης (Εύβοιας), Πρέντζας (Δυτ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Πάτας, Τσώνης, Γκίνη, Τσίπρας, Λεβέντης, Μπέλης, Σταματάκος, Σμυρλής, Γουόρντεν

eeep eeep