Αναφορά Αγώνα: ΑΡΗΣ - ΟΦΗ | Round 13 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΡΗΣ εν ΟΦΗ
1 0

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Νέτο, η μπάλα βρήκε στον Βουό και έφυγε κόρνερ για τον Άρη.
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Κώτσιος
86Βγήκε Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μάριος Όγκμποε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Όγκμποε αντί Μιλοσάβλιεφ.
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πιέζει σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει σημαντική ευκαιρία για γκολ.
77Βγήκε Δημήτρης Ανάκογλου (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μανώλης Τζανακάκης (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Tζανακάκης αντί Ανάκογλου
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κάθετη μπαλιά του Βουό στον Χαντί, ο Μπούρμπος τον μαρκάρει μέσα στην μεγάλη περιοχή και υπάρχει επαφή των δύο ποδοσφαιριστών, αλλά ο διαιτητής Αρετόπουλος έδειξε άουτ.
67Βγήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μάρκος Ντούνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Ντούνης αντί Μιλούνοβιτς
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώθηκε σωστά γκολ του ΟΦΗ, αφού στην εκτέλεση του φάουλ του Ράντι ο Πατίδος είναι οφσάιντ και βρίσκει την μπάλα που στη συνέχεια οι αμυντικοί του Άρη την στέλνουν στα δίχτυα με αυτογκόλ στη προσπάθεια τους να διώξουν.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κεφαλιά πάσα του Καράμπελα στον Μπαργκάν που από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει σωστά το σουτ που έφυγε παράλληλα με την εστία του ΟΦΗ.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ράντι αντί Πάγκαλου και Μητρόπουλος αντί Αντουκόρ.
56Βγήκε Χοακίμ Αντουκόρ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Μητρόπουλος (MΕΣΟΣ)
56Βγήκε Ντίνος Πάγκαλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ίμπαν Ράντι (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς ρυθμό και φάσεις ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Νέτο είδε εκτός τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ και προσπάθησε να τον "κρεμάσει" με μακρινό σουτ, αλλά ο Δερμιτζάκης μπλόκαρε.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κεφαλιά του Ιντζίδη μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Νέτο, αλλά ο Δερμιτζάκης έδιωξε την μπάλα με ωραία επέμβαση.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή προσπάθεια του ΟΦΗ στην περιοχή, αλλά χωρίς τελική προσπάθεια, αφού το γύρισμα του Βουό έδιωξαν οι αμυντικοί του Άρη, ενώ στο γέμισμα που ακολούθησε ο Διούδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Καμία τελική προσπάθεια με αξιώσεις μετά την επίτευξη του γκολ από καμία από τις δύο ομάδες.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπούρμπος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Το παιχνίδι έχει γίνει αρκετά δυνατό μετά το γκολ και υπάρχουν πολλά λάθη και φάουλ που ρίχνουν τον ρυθμό.
28ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
24Βγήκε Ανδρέας Τάτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Νέτο αντί Τάτου που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης έγινε σαφώς πιο αργός με την ομάδα του ΟΦΗ να προσπαθεί να επιστρέψει στο παιχνίδι.
11ΓΚΟΛΛούκα Μιλούνοβιτς
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Κάθετη μπαλιά του Ίλιτς στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ για τον Μιλούνοβιτς που πέρασε και τον τερματοφύλακα για να στείλει με σουτ την μπάλα στα δίχτυα.
11ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λούκα Μιλούνοβιτς
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ καλή ενέργεια του Μιλούνοβιτς, με ωραία προσποίηση και σουτ μέσα από την περιοχή που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του ΟΦΗ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γρήγορο παιχνίδι σε αυτά τα πρώτα λεπτά με τους δύο αντιπάλους να θέλουν να αιφνιδιάσουν από νωρίς και να ψάχνουν γρήγορο γκολ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Παυλίδης, Ανάκογλου, Τάτος, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) Βοηθοί: Νατσιούλας (Λάρισας), Διπλάρης (Καρδίτσας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ, Πάγκαλος, Μιλοσάβλιεβ, Χαντί, Βουό.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Παυλίδης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Κομεσίδης

eeep eeep