Αναφορά Αγώνα: ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA | Round 12 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ εν ATHENS KALLITHEA
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τελείωσε ο αγώνας
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μέσα ο Τοπάλι, έξω ο Σταματάκος.
92Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γκριγκόρ Τοπάλι (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Σταυριανός
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ: Βγαίνει ο Παπουτσογιαννόπουλος, μπαίνει ο Τοπαλίδης.
88Βγήκε Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Τοπαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γιαζιτζόγλου, ο Μπουρντουζάν μόνος του έπιασε την κεφαλιά, αρκετά άουτ η μπάλα.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αιγινιακός είχε ανέβει ψηλά και πίεζε για το δεύτερο γκολ, ωστόσο, η Καλλιθέα είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και το εκμεταλλεύθηκε.
83ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 1-2: Η Καλλιθέα έφυγε στην αντεπίθεση: Ο Κρεββατάς έπαιξε το 1-2 με τον Σταματάκο, ο τελευταίος με πλασέ έφερε και πάλι την Καλλιθέα στη θέση του οδηγού.
83ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
71Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Ηλιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στη θέση του Σμυρλή, ο Ηλιάδης
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μακρινό σουτ του Μπέλη, που προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τόλιο, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ.
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ: Αντί του Ρανγκέλοφ, ο Παπαδόπουλος.
59Βγήκε Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θωμάς Παπαδόπουλος (MΕΣΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στη θέση του Γουόρντεν, ο Κρεββατάς.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ζούρκου, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Σταυριανού.
57Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κρεββατάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Λιόλιος
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Όσο περνάει η ώρα, ο αγωνιστικός χώρος βαραίνει λόγω και της βροχόπτωσης των προηγούμενων ημερών.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς αλλαγές από τις δύο ομάδες με την έναρξη του δεύτερου μέρους.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος ημιχρόνου
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...7-4 τα κόρνερ υπέρ του Αιγινιακού στο πρώτο μέρος.
45 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκατσολάρι του Αιγινιακού και ο Μπέλης της Καλλιθέας δέχθηκαν τις κίτρινες κάρτες. Ο πρώτος για μαρκάρισμα και ο δεύτερος για διαμαρτυρία.
45 1ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ενέα Γκατσολάρι
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπουτσογιαννόπουλος αντίκρισε την κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ: 1-1: Ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ζούρκου από τα δεξιά, που βρήκε τον Ζγκούρη και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-1.
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ρόντιον Ζγκούρη
38ΓΚΟΛΡόντιον Ζγκούρη
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αιγινιακός προσπαθεί να βρει διαδρόμους και να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Καλλιθέα από την άλλη είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Δυνατό σουτ του Γκατσολάρι, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Σταυριανός.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Πατράλη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Καλλιθέας και κατέληξε κόρνερ.
20ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Έρικ Γουόρντεν
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: 0-1: Ο Σμυρλής επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κατέληξε στον Γουόρντεν, ο οποίος με πλασέ από καλό σημείο έγραψε το 0-1.
20ΓΚΟΛΈρικ Γουόρντεν
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέσσερα- δύο τα κόρνερ υπέρ του Αιγινιακού, πέρασαν ανεκμετάλλευτα.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος βρήκε μόνος του και απέναντι από τον Τόλιο, και πριν προλάβει να σουτάρει εκτός περιοχής, ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού αντέδρασε γρήγορα και μπλόκαρε.
13ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νίκος Ζούρκος
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Γκατσολάρι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, προσπάθησε να σουτάρει, άργησε όμως και έτσι ο Σταυριανός μπλόκαρε.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ισορροπημένο το πρώτο 10άλεπτο του ματς.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση υπέρ του Αιγινιακού, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη αγώνα
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης) Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Κοζάνης), Δεμερτζής (Πέλλας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Συριόπουλος, Σταμόπουλος, Τσώνης, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σμυρλής, Γουόρντεν, Σταματάκος, Πάτας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λιγοστός ο κόσμος στην εξέδρα του σταδίου του Αιγινίου.

eeep eeep