Αναφορά Αγώνα: ΟΦΗ - ΛΑΜΙΑ | Round 12 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΟΦΗ εν ΛΑΜΙΑ
1 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 21 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90Βγήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μιχάλης Αυγενικού (MΕΣΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Αυγενικού αντί Ντουρμισάι
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπράνκο Όστοϊτς
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ προσπαθεί να βρει χώρο και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά δεν καταφέρνει να δημιουργήσει φάσεις με γεμίσματα.
83Βγήκε Αλέξανδρος Καραγιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Φερφελής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Φερφελής αντί Καραγιάννη
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάνου μέσα από την περιοχή, έσωσε ο Τσενάμο και στη συνέχεια σε νέο σουτ του Χίσι κόντραρε η μπάλα σε πόδια αμυντικών και έφυγε κόρνερ.
75Βγήκε Ανέστης Νάστος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Δημήτρης Μάνος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
75Βγήκε Άγγελος Χαντί (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κέβι Χύσι (MΕΣΟΣ)
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Χίσι αντί Χαντί και Μάνος αντί Νάστου
73ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣουλαϊμόν Όμο
73ΓΚΟΛΣουλαϊμόν Όμο
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βάντερσον ο Όμο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Πεταυράκη από αριστερά, ο Ντουρμισάι έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του ΟΦΗ.
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Φιορίν Ντουρμισάι
65ΓΚΟΛΦιορίν Ντουρμισάι
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Φιορίν Ντουρμισάι
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ντουρμισάι έφυγε στην αντεπίθεση μετά από ωραία μπαλιά, διένυσε το μισό γήπεδο και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
63ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μίλος Τζόκιτς
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αντουκόρ δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει το τερματοφύλακα της Λαμίας μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράντι και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
61ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάρκο Μπλάζιτς
60Βγήκε Ανδρέας Βασιλόγιαννης  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μίλος Τζόκιτς (MΕΣΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Τζόκιτς αντί Βασιλόγιαννη
59ΓΚΟΛΠατρίκ Βουό
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάθετη πάσα στον Ράντι από τον Χαντί. Εκείνος γύρισε την μπάλα, ο Αντουκόρ έκανε το σουτ και ο Βουό από κοντά με δεύτερο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
59ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Πατρίκ Βουό
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βουό έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια της Λαμίας.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ πάλι έχει τον έλεγχο και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, με την Λαμία να προσπαθεί να τον κρατήσει μακριά.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Μάριος Όγκμποε (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ίμπαν Ράντι (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ - Ράντι αντί Όγκμποε
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπαθούν να περάσουν την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αλλά έχουν καλές αντιδράσεις πλέον οι φιλοξενούμενοι.
39ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανέστης Νάστος
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Κώτσιο και τον Βουό να μην μπορούν να ολοκληρώσουν την τελική προσπάθεια.
35ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Κώτσιος
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά στην περιοχή της Λαμίας, ο Πεταυράκης πρόλαβε να αλλάξει την πορεία της μπάλας πριν ο Μιλοσάβλιεφ την βρει στην κίνηση.
25ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μάριος Όγκμποε
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Βασιλόγιαννη έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και μπλόκαρε στη συνέχεια ο Δερμιτζάκης.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στην εστία της Λαμίας σε αυτά τα πρώτα λεπτά, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αντουκόρ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και στα σώματα με αποτέλεσμα να φύγει ελάχιστα έξω από την εστία της Λαμίας.
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος γύρισμα του Κοτσώνη προς τον τερματοφύλακα της Λαμίας, παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ αφού ο Τσενάμο που του είχε δώσει την μπάλα ήταν πλάγια στην περιοχή.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίος συνδυασμός του ΟΦΗ που καταλήγει σε σουτ από πλάγια του Μιλοσάβλιεφ που μπλόκαρε ο Τσενάμο
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χωρίς σπουδαία φάση μέχρι τώρα το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τρόπους να πάρουν τον έλεγχο στο κέντρο.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) Βοηθοί: Νατσιόπουλος, Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος, Αντουκόρ, Χαντί, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ίμπαν Ράντι

eeep eeep