Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΣΠΑΡΤΗ | Round 10 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΣΠΑΡΤΗ
2 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
95ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΠέτρος Λεβέντης
95ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑΓιώργος Μπουντόπουλος
95COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο μετά το τελευταίο σφύριγμα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και τον διαιτητή να κρατά την Κόκκινη κάρτα χωρίς να είναι εμφανές σε ποιον την έδειξε μέσα σε όμιλο παικτών.
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τσώνης αντί Μπέλη
91Βγήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τρύφωνας Τσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Συριόπουλος
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Λώττα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ έξω από την περιοχή της Σπάρτης από τον Μπέλη, αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά έξω.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά ανοικτό το παιχνίδι, με πολλές μπαλιές για γκολ από τις δύο πλευρές, αλλά η μπάλα δεν φτάνει σε θέση βολής.
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Τσίπρα μέσα από την περιοχή μετά από ωραία εναλλαγή με τον Γουόρντεν, αλλά ο Μελίσσας έδιωξε.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μάκο αντί Κατσικογιάννη
72Βγήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
65ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Ηλιόπουλος
65ΓΚΟΛΚώστας Ηλιόπουλος
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Ηλιόπουλος από την μεγάλη περιοχή εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα του Σιώπη και με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Λώττας αντί Ν. Αρσενίεβιτς.
61Βγήκε Νεμάνια Αρσενίεβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αριστείδης Λώττας (MΕΣΟΣ)
60Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γουόρντεν αντί Σμυρλή
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπουντόπουλου μέσα από την μεγάλη περιοχή της Καλλιθέας, ο Σταυριανός έδιωξε σε κόρνερ.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βαγγέλης Αναστασόπουλος
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αναστασάκος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας σε διπλή ευκαιρία μέσα από την μεγάλη περιοχή.
46Βγήκε Παναγιώτης Κατσίκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Ηλιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46Βγήκε Χαράλαμπος Οικονομόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Μπουντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ - Μπουντόπουλος αντί Οικονομόπουλου και Ηλιόπουλος αντί Κατσίκη.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Εκτέλεση κόρνερ από τον Μπέλη, ο Γκίνη έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στο "παραθυράκι" του Μελίσσα.
45ΓΚΟΛΝταμιάν Γκίνη
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία μπαλιά του Μπέλη στον Λεβέντη, εκείνος έκανε κούρσα από δεξιά και παράλληλη σέντρα για τον Τσίπρα που έκοψαν οι αμυντικοί σε κόρνερ.
45ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝταμιάν Γκίνη
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Σμυρλής
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ για την Σπάρτη. Προβολή του Γκαλίτσιου μέσα στην περιοχή της Καλλιθέας πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το δεύτερο τους γκολ και την Σπάρτη να δημιουργεί περισσότερους κινδύνους πλέον.
34ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τάσος Παπαχρήστος
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αρσενίεβιτς βρέθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας μετά από ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά ο Σταυριανός τον πρόλαβε στην έξοδο και μπλόκαρε.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετή ένταση στο παιχνίδι με δυνατά μαρκαρίσματα και αρκετές κουβέντες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ηλίας Αναστασάκος
19ΓΚΟΛΗλίας Αναστασάκος
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Παπαχρήστος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Αναστασάκος βγήκε στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας.
18ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Νταμιάν Γκίνη
16ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Μπανούσης
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα διατηρεί την υπεροχή μετά το γκολ και προσπαθεί να φτάσει σε δεύτερο γκολ, με την Σπάρτη να πιέζει πιο ψηλά.
11ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλέξανδρος Σμυρλής
11ΓΚΟΛΑλέξανδρος Σμυρλής
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ωραία προσπάθεια του Τσίπρα από δεξιά, παράλληλη σέντρα στην εστία και ο Σμυρλής στο δεύτερο δοκάρι με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της Σπάρτης.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα Αναστασόπουλου από δεξιά, ο Αναστασάκος δεν προλαβαίνει να κάνει προβολή αφού βγήκε έγκαιρα ο Σταυριανός.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Συριόπουλος, Γκίνη, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Σμυρλής
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Παπαχρήστος, Οικονομόπουλος, Μπανούσης, Ν. Αρσενίεβιτς, Αναστασάκος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τσίπρας

eeep eeep