Αναφορά Αγώνα: ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΡΗΣ | Round 10 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ εν ΑΡΗΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Μπούρμπος
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89Βγήκε Μανώλης Τζανακάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καπνίδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
89ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μανώλης Τζανακάκης
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Καπνίδης αντί Τζανακάκη
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Τεγούσης έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφτασε στον Αργυρίου που δοκίμασε δεύτερο σου. Η ασθενής επέμβαση του Διούδη έστειλε την μπάλα στον Φελίπε που από κοντά με σουτ ισοφάρισε.
86ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιόναταν Φιλίπε
86ΓΚΟΛΓιόναταν Φιλίπε
85Βγήκε Θανάσης Δεινόπαπας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Πασχάλης Βουτσιάς (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Βουτσιάς αντί Δεινόπαπα
84Βγήκε Ανδρέας Τάτος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ραούλ Μπράβο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Ραούλ Μπράβο αντί Τάτου
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Φελίπε αντί Γκέσιου
82Βγήκε Γιάννης Γκέσιος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιόναταν Φιλίπε (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τάτος
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο
69ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Γκέσιος
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία ενέργεια του Δεινόπαπα που μπήκε στην περιοχή του Άρη, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το σουτ και όταν η μπάλα έφτασε στον Τριανταφυλλάκο υποδείχθηκε σωστά οφσάιντ
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ - Νέτο αντί Μιλούνοβιτς
65Βγήκε Λούκα Μιλούνοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ - Πάτο αντί Μέρντοβιτς
64Βγήκε Λούκας Μέρντοβιτς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ουσμάν Μπάρι Πάτο (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπαργκάν έξω από την περιοχή του Αγροτικού, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός Αστέρας έχει ανέβει μετά το γκολ που δέχθηκε με αποτέλεσμα να δίνει κενό χώρο στις αντεπιθέσεις του Άρη που είναι πολύ επικίνδυνες.
52ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπράνα Ίλιτς
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ίλιτς από απίστευτη γωνία έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα.
52ΓΚΟΛΜπράνα Ίλιτς
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τάι έξω από την περιοχή του Άρη, η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα έξω από τα δοκάρια.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τριανταφυλλάκος δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή του Άρη που δεν είχε δύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο Διούδης.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η μπάλα από κόντρα σε προσπάθεια του Μιλούνοβιτς έφτασε στα πόδια του Ίλιτς στην μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αγροτικού.
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ιδανική αντεπίθεση του Άρη με τον Τάτο που άνοιξε στον Ίλιτς και εκείνος, αφού πέρασε τον τερματοφύλακα του Αγροτικού έκανε παράλληλη μπαλιά στον Μιλούνοβιτς που ήταν μόνος, αλλά ο Αργυρίου πρόλαβε να κόψει την πορεία της με τακουνάκι.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Τάτου με γέμισμα στην περιοχή του Αγροτικού, αλλά ο Ταυλαρίδης έχασε την κεφαλιά από το κέντρο άμυνας των γηπεδούχων και η μπάλα έφυγε πλάγιο άουτ για τον Άρη.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αγροτικός έχει μέχρι τώρα περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια του και προσπαθεί να μειώσει τους κινδύνους από τις επιθέσεις του Άρη.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται και στις δύο περιοχές, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχει αξιόλογη τελική προσπάθεια για κανέναν από τους δύο.
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από δεξιά, ο Μπαργκάν γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κόντρα, αλλά δεν κατάφερε να την στρώσει για να κάνει το σουτ.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Τάι, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, αλλά δεν ξεγέλασε τον Διούδη που μπλόκαρε.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά φάουλ στη μεσαία γραμμή στα πρώτα αυτά λεπτά, η μπάλα δεν φτάνει στις δύο περιοχές εύκολα.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή κέρδισε ο Άρης σε μαρκάρισμα του Γκότοβου στον Παυλίδη.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Γκότοβος, Αργυρίου, Κουκολής, Τάι, Τριανταφυλλάκος, Δεινόπαπας, Τεγούσης, Μέρντοβιτς, Γκέσιος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας) Βοηθοί: Δεμερτζής, Κεσίσογλου (Πέλλας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ίλιτς, Πίτου, Τάτος, Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χρήστος Κουκόλης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Τριανταφυλλάκος
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στάθης Ταυλαριδης

eeep eeep