Αναφορά Αγώνα: ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA | Round 5 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ εν ATHENS KALLITHEA
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τέλος της αναμέτρησης και εύκολη νίκη για τον Αχαρναϊκό.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς η Καλλιθέα δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.
82ΓΚΟΛΝταμιάν Γκίνη
82ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νταμιάν Γκίνη
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για την Καλλιθέα που μειώνει σε 3-1. Ο Μάκο από δεξιά γύρισε στον Γκίνη και αυτός από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
79Βγήκε Λευτέρης Ματσούκας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παναγιώτης Πλαβούκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αχαρναϊκό. Εκτός ο Ματσούκας, μέσα ο Πλαβούκος.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γουόρντεν μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ωραία ο Αποστολίδης.
76Βγήκε Σάββας Ηλιάδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γκριγκόρ Τοπάλι (MΕΣΟΣ)
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα. Εκτός ο Ηλιάδης, μέσα ο Τοπάλι.
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τους Μενιδιάτες και 3-0. Κάθετη του Ματσούκα στον Παπατόλιο, εύκολο πλασέ του νεοεισελθόντα και ακόμα ένα γκολ.
74ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Θανάσης Παπατόλιος
74ΓΚΟΛΘανάσης Παπατόλιος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ για τον Αχαρναϊκό και 2-0. Κάθετη του Ψιάνου στον Τζιώρα, ο έμπειρος φορ πλάσαρε εύστοχα.
72ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Τζιώρας
72ΓΚΟΛΧρήστος Τζιώρας
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αχαρναϊκό. Ο Παπατόλιος στη θέση του Τσεμπερίδη.
70Βγήκε Αλέξανδρος Τσεμπερίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Παπατόλιος (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακόμα ένα εύκολο γκολ που χάνει ο Αχαρναϊκός. Ο Τζιώρας έφυγε στην κόντρα, έστρωσε στον Ματσούκα που σε κενό τέρμα πλάσαρε πάνω στον Ντούνη.
67ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσεμπερίδης
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ατομική προσπάθεια και σουτ του Γουόρντεν, στην αγκαλιά του Αποστολίδη.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα έχει τη μπάλα στα πόδια της, αλλά δεν μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρία.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για τον Αχαρναϊκό. Εκτός ο Ντούνγκα, μέσα ο Τζιώρας.
60Βγήκε Ίσμαελ Ντούνγκα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Τζιώρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη. Ο Αχαρναϊκός βρίσκει χώρους για να απειλήσει, αλλά συνεχίζει να είναι απελπιστικά κακός στην τελική πάσα.
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γκολ για τον Αχαρναϊκό, το οποίο ακυρώνεται σωστά ως οφ-σάιντ. Ο Γουέρε βρέθηκε απέναντι στον Ντούνη, αλλά αντί να τελειώσει τη φάση, έδωσε στον Ντούνγκα που ήταν ένα βήμα πιο μπροστά.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Έρικ Γουόρντεν
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ίσμαελ Ντούνγκα
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πάσα του Σταμόπουλου από δεξιά στον Γουόρντεν, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ημίχρονο στο Μενίδι, με τον Αχαρναϊκό να προηγείται εύκολα της Καλλιθέας.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπήκαμε στις καθυστερήσεις, ένα λεπτό ακόμα.
44COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μπαλιά του Ψιάνου στην πλάτη της άμυνας, ο Ντούνης βγήκε να διώξει, αλλά έκανε τσαφ. Ο Ματσούκας σε κενό τέρμα έκανε άσχημο πλασέ.
41ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη καλή φάση για την Καλλιθέα, αλλά το σουτ του Σμυρλή δεν απείλησε τον Αποστολίδη.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Θέμα χρόνου για τον Αχαρναϊκό να φτάσει στο δεύτερο γκολ, καθώς έχει φύγει πολλές φορές στην κόντρα, αλλά κάνει λάθος στην τελική πάσα.
29Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ για την Καλλιθέα, η δεύτερη αναγκαστική. Εκτός ο Τσίπρας, μέσα ο Σμυρλής.
27COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αποχωρεί τραυματίας και ο Τσίπρας, νέο πλήγμα για τον Τάκη Γκώνια.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα δεν έχει δημιουργήσει ούτε μία προϋπόθεση για γκολ, με αποτέλεσμα ο Αχαρναϊκός να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και να φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.
15ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Λευτέρης Ματσούκας
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζέφερσον έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Αναστασίου, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ντούνη. Ο Ματσούκας εκτέλεσε το πέναλτι, ο Ντούνης απέκρουσε, αλλά ο Ματσούκας στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
15ΓΚΟΛΛευτέρης Ματσούκας
14ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Λευτέρης Ματσούκας
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ντούνης
14ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΕΝΑΛΤΙ Παναγιώτης Ντούνης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πέναλτι για τον Αχαρναϊκό.
11Βγήκε Πέτρος Λεβέντης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στάθης Συριόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτη αλλαγή για την Καλλιθέα. Εκτός ο Λεβέντης που αποχωρεί τραυματίας, στη θέση του ο Συριόπουλος.
08COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τεράστια ευκαιρία για τον Αχαρναϊκό. Σέντρα του Ματσούκα από τα δεξιά, ο Γουέρε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
07COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η άμυνα της Καλλιθέας παίζει στη σέντρα και οι Μενιδιάτες έχουν υποδειχθεί ήδη δύο φορές οφ-σάιντ.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Γουέρε, εκτός εστίας η μπάλα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης στο Μενίδι.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Αργύρης (Εύβοιας), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ: (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Ηλιάδης, Μάκο, Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Μουστάκης, Αναστασίου, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Τζέφερσον, Γουέρε, Ματσούκας, Ντούνγκα.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέφερσον Νταμιάο Κορέια
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Παπατόλιος

eeep eeep