Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ | Round 4 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
90 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
90Βγήκε Λουί Μαφουτά (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λάντο Φούσου (MΕΣΟΣ)
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντούσαν Στέβιτς
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Φουσού αντί Μαφουτά
88Βγήκε Αλέξανδρος Τσούτσης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Χριστόφορος Τσουβαλτσίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ - Τσουβαλτσίδης αντί Τσούτση
87Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σμυρλής αντί Γουόρντεν
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανούσια υπεροχή της Καλλιθέας που διατηρεί την μπάλα, αλλά δεν έχει καταφέρει να αλλάξει σωστά την μπάλα για να μπει στην περιοχή.
77Βγήκε Γιώργος Κάκκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Θανάσης Κανούλας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ - Κανούλας αντί Κάκκο
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κυριζάκης αντί Λεβέντη
73Βγήκε Πέτρος Λεβέντης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λεωνίδας Κυριζάκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κάκο εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Πάτα, αλλά το διαγώνιο σουτ του έκανε από πλάγια πέρασε παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Γουόρντεν μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε Στέβιτς και επέστρεψε στον Γουόρντεν για α βγει άουτ.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα προσπαθεί να βρει διαδρόμους για να μπει στην περιοχή του Πανσερραϊκού, αλλά ο Πανσερραϊκός δεν του αφήνει πολλά περιθώρια.
59ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Από εκτέλεση φάουλ της Καλλιθέας έγινε λάθος συνεννόηση, βγήκε στην αντεπίθεση ο Πανσερραϊκός, αλλά τελευταία στιγμή με έξοδο ο Ντούνης πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα μπροστά από τον Μαφουτά.
55ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Σιάκκας
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ηλιάδης δοκίμασε πάλι το πόδι έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πανσερραϊκού.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Τσούτσης
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ηλιάδη έξω από την περιοχή, ο Μέλκας έδιωξε και στη συνέχεια οι αμυντικοί κατάφεραν να βγάλουν την μπάλα έξω από την περιοχή.
47ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τσίπρας
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENA ΛΕΠΤΟ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Χατζηδημητρίου με διαγώνιο σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει στα δίχτυα του Ντούνη.
42ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μιχάλης Χατζηδημητρίου
42ΓΚΟΛΜιχάλης Χατζηδημητρίου
39COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μέλκας με διπλή προσπάθεια.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ηλιάδης αντί Μπέλη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
36Βγήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Ηλιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά από μια πίεση της Καλλιθέας που κράτησε 30 λεπτά, ο Πανσερραϊκός πήρε χώρο στο γήπεδο και προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος έκανε το σουτ στο έμμεσο, αλλά ο έδιωξε ο Μέλκας σε πλάγιο άουτ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ του Μπέλη, η μπάλα πήγε στην περιοχή στον Τσίπρα, έγινε μπέρδεμα και τελικά δόθηκε έμμεσο επειδή επέστρεψε την μπάλα στον Μέλκα οι αμυντικοί.
15ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ηλίας Μέλκα
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίπρας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το σουτ, αλλά ο Μέλκας έδιωξε την μπάλα και στη συνέχεια σε νέο γέμισμα του Σταμόπουλου από την άλλη πλευρά απομάκρυναν ακόμη πιο μακριά.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Σταμόπουλου, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Κυρίτσης (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), Τζιλίρης (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Διλμπέρης): Μέλκας, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Ρούτσης, Κάκκο, Τσούτσης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Μαφουτά, Χατζηδημητρίου
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τ. Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μουκτάρης, Γκίνη, Μάκο, Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν.
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ιωαννίδης

eeep eeep