Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ATHENS KALLITHEA | Round 1 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ATHENS KALLITHEA
3 2

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 30 Οκτώβριος 2016
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
93ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Αλμπάνης
93ΓΚΟΛΧρήστος Αλμπάνης
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-2! Ο Αλμπάνης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας μετά από πολλά λάθη στην άμυνα της Καλλιθέας και λύτρωσε τον Απόλλωνα. Προηγήθηκε γύρισμα του Διαμαντόπουλου.
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίπρας βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, αλλά πάλι ο Χιώτης έσωσε την εστία του.
88Βγήκε Τζέιμς Σταμόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τρύφωνας Τσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τσώνης αντί Σταμόπουλου
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία κάθετη μπαλιά για τον Διαμαντόπουλο, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ντούνης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
81ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Στέφανος Μουκτάρης
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-2 Ο Κάσσος βγήκε από πλάγια αριστερά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε παράλληλα στον Διαμαντόπουλο. Αυτός μόνος με τον Ντούνη έστειλε τη μπάλα με σουτ στα δίχτυα.
80ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία πάσα του Γκίνη στον Σταματάκο που μπήκε μόνος στην περιοχή, αλλά τον σταμάτησε ο Χιώτης.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Γκούφα αντί Πουρτουλίδη
78Βγήκε Νίκος Πουρτουλίδης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αρμάντο Γκούφας (MΕΣΟΣ)
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κατσικογιάννης αντί Μάκο
77Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο γύρισμα του Ηλιάδη παράλληλα με εστία του Απόλλωνα, ο Κύργιας έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια των Μπέλη και Σταματάκου που ακολούθησαν την φάση.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κάσσου από 30 μέτρα μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Διαμαντόπουλος αυτή τη φορά βγήκε μόνος με τον Ντούνη χωρίς να είναι οφάιντ, αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ακυρώθηκε γκολ του Διαμαντόπουλου για οφσάιντ μετά από κεφαλιά πάσα του Κάσσου βγήκε μόνος με τον Ντούνη και τον πλάσαρε.
66Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Ηλιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
66COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ηλιάδης αντί Σμυρλή
65ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Ντούνης
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Τσίπρας δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έδιωξαν σε κόρνερ ο Ντάσιος.
59ΔΟΚΑΡΙΑνδρέας Τσίπρας
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πολύ ωραίος συνδυασμός Τσίπρα - Μπέλη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ ο Χιώτης.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
49ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ Διονύσης Μπέλης
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε ανατροπή του Σταματάκου από τον Χιώτη.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Απόλλωνα.
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ρομάνο πήρε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας, έφυγε μόνος προς την εστία της Καλλιθέας, αλλά όταν γύρισε προς την περιοχή στον Διαμαντόπουλο που ήταν μόνος του έσωσε τελευταία στιγμή σε κόρνερ ο Μουκτάρης.
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Πέτρος Λεβέντης
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Ντάσιος
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-2 Ο Σταματάκος με εξαιρετική λόμπα διαγώνια έξω από την περιοχή έδωσε πάλι προβάδισμα στην Καλλιθέα. Προηγήθηκε προσπάθεια του Σμυρλή που έσωσε χαμένη μπαλιά, πήγε να μπει πάλι στην περιοχή και εκεί ο Ντάσιος στην προσπάθεια του να τον κόψει την έδωσε στον Σταματάκο.
38ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
38ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ανοικτό παιχνίδι με προσπάθειες επίθεσης και από τις δύο πλευρές, χωρίς όμως τελικές που να έχουν ανησυχήσει τους δύο τερματοφύλακες.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μιχάλης Κύργιας
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα παίζει αρκετά ψηλά, αφήνει χώρους, αλλά πιέζει κιόλας την άμυνα του Απόλλωνα που προσπαθεί να κλείσει τους διαδρόμους.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Αλμπάνης έκανε μπαλιά τρύπα στην περιοχή της Καλλιθέας και εκεί ο Διαμαντόπουλος με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα την έστειλε στα δίχτυα.
17ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
17Βγήκε Γιώργος Δεληζήσης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ξενοφών Πάνος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
17ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Πάνος στη θέση του τραυματία Δεληζήση
14Βγήκε Σάββας Σιατραβάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
14COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ - Αλμπάνης στην θέση του τραυματία Σιατραβάνη
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Σταματάκος πήρε την μπάλα από τον Λεβέντη παράλληλα με την εστία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
13ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
13ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλη, Μάκο, Σμυρλής, Τσίπρας, Σταμτάκος
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας) Βοηθοί: Σεφέρης (Κορινθίας), Καρμίρης (Λέσβου)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Χιώτης, Ντάσιος,Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Τσιάρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης, Διαμαντόπουλος, Ρομάνο, Σιατραβάνης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Χιώτης
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Σμυρλής

eeep eeep