Αναφορά Αγώνα: ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ - ATHENS KALLITHEA | Round 32 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ εν ATHENS KALLITHEA
1 3

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 28 Μάιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
92ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ - Ο Σιλιγαδράκης που είδε δεύτερη κίτρινη έφυγε από το ματς.
90Βγήκε Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γουόρντεν αντί Μασέδο
89ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-3 Ο Σιλιγαρδάκης πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή μετά από επέμβαση της άμυνας της Καλλιθέας και με "ξερό" σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
89ΓΚΟΛΧαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
85Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μάκο αντί Τσίπρα
82ΓΚΟΛΓιώργος Κατσικογιάννης
82ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Γιώργος Κατσικογιάννης
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-3 Ο Κατσικογιάννης ήταν εκείνος που τελείωσε αυτή τη φορά τη φάση σε μια ακόμη αντεπίθεση της Καλλιθέας.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-2 Ο Μασέδο με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα του Πανελευσινιακού.
80ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
80ΓΚΟΛΑλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα αντεπίθεση της Καλλιθέας, αυτή τη φορά ο Μπέλης έκανε το σουτ και ο Μακρυωνίτης έδιωξε σε κόρνερ.
78COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Προσπάθεια του Μασέδο από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, αλλά βγήκε στα πόδια του ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού και έσωσε την εστία του.
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Τσίπρας έφυγε ωραία από αριστερά, αλλά η πάσα του στον Μπέλη δεν ήταν καλή και στην σταμάτησαν οι αμυντικοί του Πανελευισινιακού.
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διπλή προσπάθεια του Σταμόπουλου, με σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά πάλι η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μπέλης αντί Σταματάκου
71Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Σέντρα του Τσίπρα, ο Κατσικογιάννης έπιασε το σουτ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
69ΔΟΚΑΡΙΓιώργος Κατσικογιάννης
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή, ο Δημόπουλος έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Πάσχος αντί Αρναούτογλου
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Σταμόπουλου από αριστερά, η μπάλα πάλι κόρνερ από κόντρα σε αμυντικό.
65Βγήκε Παναγιώτης Αρναούτογλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Πάσχος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταμόπουλου έξω από την περιοχή, σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού.
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Μετά το γκολ που δέχθηκε ο Πανελευσινιακός μοιάζει αποσυντονισμένος και η Καλλιθέα προσπαθεί να το εκμεταλλευθεί.
54Βγήκε Αλέξανδρος Καμπούρης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Κολόκας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ - Δημόπουλος αντί Κρισμάρεβιτς και Κολόκας αντί Καμπούρη.
54Βγήκε Νίκολα Κρισμάρεβιτς  (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Δημόπουλος (MΕΣΟΣ)
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασέδο, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Πανελευσινιακού.
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Σταματάκος έκανε σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα βρήκε στην ρίζα του δοκαριού.
49ΔΟΚΑΡΙΝίκος Σταματάκος
48ΓΚΟΛΑνδρέας Τσίπρας
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τσίπρας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η μπάλα έφτασε στα πόδια του μετά από εκτέλεση κόρνερ.
48ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Τσίπρας
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γραικού, ο Σταματάκης προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, αλλά δεν τα κατάφερε.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου πριν την έναρξη του δεύτερου μέρους, μίλησαν μεταξύ τους και μετά πήραν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κρισμάρεβιτς, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Καλλιθέας.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας προσπαθούν με γεμίσματα και ενέργειες από τα πλάγια να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.
37ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θοδωρής Κωνσταντινίδης
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέα επέλαση Λεβέντη από αριστερά, το σουτ που έκανε όμως έκοψε η άμυνα σε κόρνερ.
33COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Λεβέντη από την αριστερή πλευρά, ο Σταμόπουλος δεν πρόλαβε να πιάσει την κεφαλιά μπροστά στην εστία.
29ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Λεωνίδας Κασνέτση
26COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα του Μασέδο, ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας έδιωξε σε κόρνερ.
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λάθος της άμυνας της Καλλιθέας, ο Κασνέτση προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την άδεια εστία.
17ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Σιλιγαρδάκης
13COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας.
11COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος πήρε πάλι την μπάλα από λάθος στην αριστερή πλευρά, αλλά έβαλε περισσότερη δύναμη στο γύρισμα του και πέρασε από τον Σταματάκο που ήταν μόνος στο σημείο του πέναλτι.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα είναι αυτή που έχει τον έλεγχο της μπάλας σε αυτά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και προσπαθεί να βρει διαδρόμους από τα πλάγια.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταμόπουλος γύρισε ωραία στην μεγάλη περιοχή του Πανελευσινιακού, αλλά το σουτ του Μασέδο πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο αγωνιστικός χώρος είναι αρκετά βαρύς και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα καταβάλουν σαφώς μεγαλύτερη προσπάθεια σε αυτό το κρίσιμο αγώνα και για τους δύο αντιπάλους.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Σταυριανός, Γουόρντεν, Μπέλης, Κρεββατάς, Καντέ, Πάτας, Μάκο.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο τραυματίας Αγγελούδης έμεινε εκτός αποστολής των γηπεδούχων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΓΚΟΣ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ: Γκόμες, Κολόκας, Δημόπουλος, Ζέλιος, Πάσχος, Κωστόπουλος, Κοτσόκολος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Κωνστάντιος (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Χρήστος Παντιώρας): Μακρυωνίτης, Αρναούτογλου, Γραικός, Κασνέτση, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Σταματάκης, Κορομηλάς.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Τσώνης, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης, Γκίνη, Μασέδο, Τσίπρας, Σταματάκος.

eeep eeep