Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΚΑΛΛΟΝΗ | Round 31 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΚΑΛΛΟΝΗ
4 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 21 Μάιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 3COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
85ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κυριάκος Ευαγγελιδάκης
85ΓΚΟΛΚυριάκος Ευαγγελιδάκης
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-1 Ο Ευαγγελιδάκης πήρε την μπάλα μετά από κόντρες σε εκτέλεση κόρνερ και έσπρωξε την μπάλα στην εστία.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραίο σουτ του Τζελίδη μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, ο Κατσούλης έδιωξε με δύσκολη ενέργεια και στη συνέχεια το σουτ του Ναούμ έφυγε άουτ.
73ΓΚΟΛΚώστας Κρεββατάς
73ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΚώστας Κρεββατάς
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-0 Μετά από σέντρα του Ντιαγκιτέ, ο Κρεββατάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλονής.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ευαγγελιδάκη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Μιχελής.
65Βγήκε Πέτρος Λεβέντης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
65Βγήκε Άρης Λαμπράκης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιάννης Γιώργου (MΕΣΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Γιώργου αντί Λαμπράκη
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μάκο αντί Λεβέντη.
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπέλη, η μπάλα πέρασε ένα μέτρο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματος της Καλλονής.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τουρούκης αντί Σταμόπουλου
63Βγήκε Τζέιμς Σταμόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Τουρούκης (MΕΣΟΣ)
59COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κατσικογιάννη εκτός περιοχής, η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κατσικογιάννης αντί Καντέ.
56Βγήκε Μπραϊμά Καντέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματάκου, ο Μανιάτης έδιωξε σε κόρνερ και στην εκτέλεση του ο Συριόπουλος έπιασε την κεφαλιά που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο τερματοφύλακας της Καλλονής.
54Βγήκε Μαχαμάνε Σισέ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Δικαιόπουλος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Δικαιόπουλος αντί Σισέ
52COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ - Ναούμ αντί Μέξη
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-0 Ο Σταματάκος τελείωσε με ωραίο σουτ την φάση μέσα από την περιοχή έπειτα από ωραία σέντρα του Σταμόπουλου
51ΓΚΟΛΝίκος Σταματάκος
51ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Νίκος Σταματάκος
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κρεββατάς
50Βγήκε Γιώργος Μέξης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ζήσης Ναούμ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
48ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Τζέιμς Σταμόπουλος
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-0 Ο Σταμόπουλος βγήκε μόνος στην πλάτη της άμυνας και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
48ΓΚΟΛΤζέιμς Σταμόπουλος
47ΔΟΚΑΡΙΚώστας Κρεββατάς
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ Ο Σταμόπουλος έκανε ωραία μπαλιά στον Κρεββατά, εκείνος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ που χτύπησε στο δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή από τον Μπέλη, ο Ντιακιτέ έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος πήρε την μπάλα στην περιοχή από τους αμυντικούς μετά από προσπάθεια του Μπέλη, αλλά το σουτ που έκανε έδιωξε σε κόρνερ ο Μανιάτης.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα συνεχίζει να πιέζει, αλλά δεν καταφέρνει να φτάσει σε τελική προσπάθεια.
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κρεββατάς πήρε ωραία μπαλιά από τον Σταμόπουλο, η μπάλα όμως έφυγε πολλά μέτρα άουτ μετά το σουτ που επιχείρησε.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σταμόπουλου από αριστερά, ο Κρεββατάς δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή για σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και ο Σταματάκος έκανε νέο γύρισμα από την άλλη πλευρά και ο Γκίνη έκανε σουτ πάνω από την εστία.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα είναι εκείνη που προσπαθεί για το δεύτερο γκολ, ενώ από την πλευρά της η Καλλονή κάνει εύκολα το λάθος στη μεσαία γραμμή.
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Τζελίδη έξω από την περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα ο Μιχελής.
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη με γέμισμα στην περιοχή, ο Πάτας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
09ΓΚΟΛΝίκος Πάτας
09ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΝίκος Πάτας
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματάκου μέσα από την περιοχή της Καλλονής, η μπάλα έφυγε άουτ.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Ψυχούλας (Βοιωτίας) Βοηθοί: Παγούρας (Βοιωτίας), Πετεινάτος (Χανίων)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΟΝΗ (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Λίταινας, Τζελίδης, Σισέ, Γιούκαρης, Μέξης, Σάββα, Ρεπετσάς, Λαμπράκης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Πάτας, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Καντέ, Σταματάκος, Γκίνη, Κρεββατάς, Μπέλης.

eeep eeep