Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 29 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 07 Μάιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
96 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
96Βγήκε Ρόντιον Ζγκούρη (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
96COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Παπουτσογιαννόπουλος αντί Ζγκούρη
95ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ
94ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Ραγκέλοφ εκμεταλλεύθηκε τα κενά στην άμυνα της Καλλιθέας και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
94ΓΚΟΛΜπόγκνταν Ρανγκέλοφ
90ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ρόντιον Ζγκούρη
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
87Βγήκε Ενέα Γκατσολάρι (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Βασίλης Μουκίδης (MΕΣΟΣ)
87COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Μουκίδης αντί Γκατζολάρι
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κούρσα του Ζγκούρη, ο Λεβέντης τον πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
84COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ραγκέλοφ έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Μπέλη, ο Κρεβατάς προσπάθησε να κάνει το γυριστό, αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία.
80ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Τοπαλίδης
76COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη με γέμισμα, ο Συριόπουλος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε άουτ.
74Βγήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γουόρντεν αντί Γκίνη
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Ραγκέλοφ αντί Τσολακίδη
72Βγήκε Σάββας Τοπαλίδης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Βασίλης Φασίδης
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου, η μπάλα με την βοήθεια και του αέρα κατευθύνθηκε προς την εστία, αλλά τελικά έσωσε σε νέο κόρνερ ο Σταυριανός.
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα αυξάνει την πίεση της στην περιοχή του Αιγινιακού, αλλά δεν έχει βρει ακόμη ουσιαστική τελική προσπάθεια.
64Βγήκε Ανδρέας Τσίπρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σμυρλής αντί Τσίπρα
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Φασίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα της Καλλιθέας.
54COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Τσώνης αντί Κατσικογιάννη
54Βγήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τρύφωνας Τσώνης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μπέλη, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το δοκάρι.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Κεφαλιά του Κρεββατά μετά από σέντρα του Μπέλη, αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει τη σημαία.
42ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιάννης Τσολακίδης
41COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Λιόλιου έξω από την περιοχή της Καλλιθέας μετά από διώξιμο των αμυντικών, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλης πήρε την μπάλα στην περιοχή, έκανε προσποίηση για να βρει χώρο για το σουτ, αλλά τον πρόλαβαν.
34COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα από αριστερά του Γκατσολάρι, ο Ζγκούρη ήταν στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την προβολή στην μπάλα που πέρασε μπροστά του και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί της Καλλιθέας.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και προσπαθεί να δημιουργήσει τις φάσεις για να ανοίξει το σκορ.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνδυασμός Μπέλη - Μασέντο, ο τελευταίος έκανε το σουτ και η μπάλα που πήγαινε προς την εστία βρήκε το κεφάλι του Κρεββατά και έφυγε άουτ.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλης δοκίμασε πάλι το πόδι του από μεγάλη απόσταση, αλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Αιγινιακού.
20ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Διονύσης Μπέλης
12COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασέντο έξω από την περιοχή, ο Τόλιος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια, αφού στην πρώτη του έφυγε η μπάλα από τα χέρια.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπέλλη έξω από την περιοχή, ο Τόλιος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
45 2COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Τσολακίδης, Γκατσολάρι, Φασίδης, Ζγκούρη
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουρμεκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη, Μασέντο, Τσίπρας, Κρεββατάς, Μπέλης, Κατσικογιάννης

eeep eeep