Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΛΑΜΙΑ | Round 24 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΛΑΜΙΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 02 Απρίλιος 2017
Ώρα Αγώνα: 16:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
99COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
97COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές από τους ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας για πέναλτι σε σουτ του Μασέδο που υποστήριξαν ότι χτύπησε στο χέρι του Αναστασιάδη.
92Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
92COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σμυρλής αντί Σταματάκου
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΝΕΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
88Βγήκε Μπραϊμά Καντέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
88COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γουόρντεν αντί Καντέ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Συριόπουλος έκανε σέντρα σουτ αλλά η μπάλα πήγε εύκολα στα χέρια του Πίτκα.
81Βγήκε Παναγιώτης Σπυρόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Τάσος Χριστοφιλέας (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Χριστοφιλέας αντί Σπυρόπουλου
80Βγήκε Μπερνάντ Μάκο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Σάββας Ηλιάδης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Ηλιάδης αντί Μάκο
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο πρόσωπο τον Βαλιό και έφυγε πλάγιο άουτ.
75COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ - Ο Καραγιάννης στο διάστημα που χρειάστηκε για να βγει από το γήπεδο για να αντικατασταθεί από τον Φερφελή είδε δύο κίτρινες κάρτες και έφυγε με κόκκινη.
75ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Αλέξανδρος Καραγιάννης
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Καραγιάννης
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από την εστία.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ μέχρι να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο ο Γιάννης Αβραντίνης που κάλεσε και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποχωρήσουν. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές από τον πάγκο της Καλλιθέας, με τον διαιτητή να έχει αποβάλει τον Γιάννη Αβραντίνη που παρακολουθούσε το παιχνίδι από τον πάγκο.
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βασιλόγιαννης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έδωσε προβάδισμα στην Λαμία.
67ΓΚΟΛΑνδρέας Βασιλόγιαννης
67ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΑνδρέας Βασιλόγιαννης
66ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Μιχελής
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ - Ο Βάντερσον μπήκε στην περιοχή, πήγε να περάσει τον Μιχελή που έδιωξε την μπάλα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος προσπάθησε να κάνει από αριστερά την σέντρα σουτ και η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
61COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Μάκο έξω από την περιοχή, χωρίς δύναμη άουτ η μπάλα, ενώ είχε και άλλες επιλογές.
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Βασιλόγιαννη, ο Ματσούκας έπιασε την κεφαλιά που πέρασε αρκετά άουτ.
57COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παράλληλη γύρισμα από τον Ματσούκα στην περιοχή της Καλλιθέας, Βάντερσον και Καραγιάννης δεν βρήκαν την μπάλα για να κάνουν προβολή.
56ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπραϊμά Καντέ
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μάκο από τα όρια της περιοχής της Λαμίας, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Είχε προηγηθεί ωραίος συνδυασμός Μασέδο - Σταματάκου.
50Βγήκε Φιορίν Ντουρμισάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λευτέρης Ματσούκας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Ματσούκας αντί Ντουρμισάι
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Ρότσα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.
49ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Μπερνάντ Μάκο
46Βγήκε Κώστας Μπουλούλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντρέ Γκερέιρο Ρότσα (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ - Ρότσα αντί Μπουλούλη
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Μάκο με γέμισμα, αναστάτωση στην άμυνα της Λαμία με τον Πίτκα να προσπαθεί να διώξει και τον Καντέ να κάνει το σουτ που βρήκε στα σώματα.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντουρμισάι προσπάθησε να μπει από αριστερά στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά τον έκλεισε ο Συριλόπουλος και η μπάλα πέρασε άουτ.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταματάκου έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα πόδια παικτών της Λαμίας και έφτασε χωρίς δύναμη στον Πίτκα.
30ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σουλαϊμόν Όμο
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά κακό θέαμα, με πολλά φάουλ στη μεσαία γραμμή και πολλά λάθη από τις δύο ομάδες.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Λείπουν οι τελικές προσπάθειες από την αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να στείλουν σωστές τελικές πάσες στην περιοχή.
17COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Φωνές των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας και του πάγκου για χτύπημα του Αναστασιάδη με τον αγκώνα πάνω στον Ντιακιτέ.
11ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ντρίσα Ντιακιτέ
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Λαμία πιέζει την Καλλιθέα, προσπαθεί να μπει στην περιοχή, αλλά μέχρι τώρα έχει περιοριστεί σε κάποια φάουλ που κέρδισε γύρω από την περιοχή και ένα κόρνερ.
05COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά καλός ρυθμός στα πρώτα αυτά λεπτά, με την Καλλιθέα να είναι πιο δραστήρια στα πρώτα αυτά λεπτά.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά) Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), Κοτζαμανίδης (Πειραιά)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδηςμ, Βαλιός, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Όμο, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι, Βάντερσον
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης θα βρίσκεται στον πάγκο της Καλλιθέας, αφού ο Νίκος Κουρμπανάς είναι τιμωρημένος και έτσι θα κάτσει ο βοηθός του. Μάλιστα ο 55χρονος τεχνικός δεν είναι ούτε στις εξέδρες του γηπέδου της Καλλιθέας, αφού έπαθε γαστρεντερίτιδα..
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Πάτας, Κατσικογιάννης, Σταματάκος, Μασέδο, Μάκο, Καντέ, Κρεββατάς
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσίπρας και Μπέλης για την Καλλιθέα και παρακολουθούν την αναμέτρηση από τα επίσημα του γηπέδου.

eeep eeep