Αναφορά Αγώνα: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ | Round 23 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ εν ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
4 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
93COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις
89COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Χιντζίδη μέσα από την περιοχή του Αιγινιακού, ο Τόλιος έδιωξε με τις γροθιές.
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Πάνος προσπάθησε να κρεμάσει από πλάγια δεξιά τον Τόλιο που βγήκε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από τα δοκάρια.
83ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Παντελής Αντωνιάδης
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Αντωνιάδη του Αιγινιακού που κράτησε τον Τζάνη ενώ έφευγε μόνος στην αντεπίθεση.
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ρυθμός της αναμέτρησης είναι σαφώς χειρότερος στο δεύτερο ημίχρονο, όπου λείπουν οι τελικές προσπάθειες από τους γηπεδούχους, με ον Απόλλωνα να φτάνει ένα βήμα πριν την τελική πάσα κάποιες φορές.
76ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Αντωνιάδης
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Κυριλλίδης αντί Γιαζιτζόγλου
74Βγήκε Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Σωκράτης Κυριλλίδης (MΕΣΟΣ)
72Βγήκε Δημήτρης Διαμαντόπουλος  (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χρήστος Τζάνης (MΕΣΟΣ)
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ' Τζάνης αντί Διαμαντόπουλου
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ραγκέλοφ μέσα από την περιοχή του Απόλλωνα, η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο έξω από την εστία σε κόρνερ υπέρ του Αιγινιακού.
67ΓΚΟΛΣεμπάστιαν Μπαρτολίνι
67COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 4-1 Εκτέλεση κόρνερ του Κονέ, ο Μπαρτολίνι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην εστία του Αιγινιακού.
67ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΣεμπάστιαν Μπαρτολίνι
65Βγήκε Χρήστος Αλμπάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Ουίλι Ορτένσιο Μπαρμπόσα (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
65COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ' Μπαρμπόσα αντί Αλμπάνη
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ' Ραγκέλοφ αντί Σκραπάρα
62Βγήκε Βαγγέλης Σκραπάρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
60COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Περισσότερες μονομαχίες στο κέντρο και λιγότερες εύκολες επιθέσεις περιλαμβάνει το δεύτερο ημίχρονο για τον Απόλλωνα.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ' Τσιάρας αντί Περογαμβράκης
55Βγήκε Αλέξανδρος Περογαμβράκης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Τσιάρας (MΕΣΟΣ)
48ΔΟΚΑΡΙΑλέξανδρος Περογαμβράκης
48COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Περοογαμβράκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί του Αιγινιακού.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Πρώτο σουτ στο δεύτερο μέρος από τον Μήλιο του Αιγινιακού έξω από την περιοχή.
46 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46Βγήκε Εφρέμ Γιοσανγκίμ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παντελής Αντωνιάδης (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ - Αντωνιάδης αντί Γιοσανγκίμ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Χρήστος Αλμπάνης
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Πάνος έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Αλμπάνης στο δεύτερο δοκάρι έκανε το κοντρόλ και το σουτ για το τρίτο γκολ του Απόλλωνα.
45ΓΚΟΛΧρήστος Αλμπάνης
44ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Σάββας Τοπαλίδης
40ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Σάββας Σιατραβάνης
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 2-1 Ο Κονέ έκανε ωραία κάθετη στην πλάτη της άμυνας, ο Σιατραβάνης βγήκε απέναντι στον Τόλιο και τον πλάσαρε με ωραίο τρόπου για να δώσει πάλι προβάδισμα στον Απόλλωνα.
40ΓΚΟΛΣάββας Σιατραβάνης
38COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κόρνερ του Χιντζίδη, η μπάλα έφτασε στον Διαμαντόπουλο στο πρώτο δοκάρι που έκανε σουτ και ο Τόλιος έδιωξε με ωραία επέμβαση σε κόρνερ.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Εκτέλεση κόρνερ του Μήλιου, ο Ζγκούρη έβαλε το πόδι του σωστά και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Απόλλωνα.
36ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ρόντιον Ζγκούρη
36ΓΚΟΛΡόντιον Ζγκούρη
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Αιγινιακού με καλή κίνηση του Μουκίδη στο κέντρο και μπαλιά στο Ζγκούρη που έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά μπλόκαρα ο Χιώτης.
25COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Απόλλων ψάχνει και το δεύτερο γκολ που θα του εξασφαλίσει προβάδισμα ασφαλείας και συνεχίζει να πιέζει την άμυνα του Αιγινιακού.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Αλμπάνη πλάγια μέσα από την περιοχή, ο Τόλιος με την βοήθεια και την τύχης μπλόκαρε την μπάλα.
19ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Δημήτρης Διαμαντόπουλος
19COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Σιατραβάνης έφυγε στην κόντρα από αριστερά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή και ο Διαμαντόπουλος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. με σουτ.
19ΓΚΟΛΔημήτρης Διαμαντόπουλος
18COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αντεπίθεση του Αιγινιακού που κατέληξε σε σουτ του Μουκίδη εκτός περιοχής που μπλόκαρε ο Χιώτης.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Χαρακτηριστικό της πίεσης του Απόλλωνα σε αυτό το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης είναι πως έχει κερδίσει ήδη τέσσερα κόρνερ.
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση του Απόλλωνα από τα άκρα, με προσπάθεια να γυρίσουν την μπάλα σωστά στην περιοχή, κάτι που δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση κόρνερ από τον Κονέ, ο Ομπόντο έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή του Αιγινιακού, η μπάλα με δεύτερη προσπάθεια στα χέρια του Τόλιου.
03COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Γύρισμα του Πάνου στην περιοχή, ο Μουκίδης έδιωξε σε κόρνερ πριν φτάσει η μπάλα στον Περογαμβράκη που ήταν φάτσα με το τέρμα.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Βισκαδούρος (Ηρακλείου) Βοηθοί: Μαυρουδής (Ηρακλείου), Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ): Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Γιοσανγκίμ, Σκραπάρας, Μήλιος, Μπουρντουζάν, Ζγκούρη
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΑΚΗΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Μπαρτολίνι, Δεληζήσης, Ομπόντο, Αλμπάνης, Κονέ, Διαμαντόπουλος, Περογαμβράκης, Σιατραβάνης.

eeep eeep