Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ | Round 22 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ
1 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 22 Μάρτιος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
94COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
91COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μπέλης εκτέλεσε φάουλ και προσπάθησε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού που μπλόκαρε εύκολα.
90Βγήκε Δημήτρης Ντάγκρας (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντρέα Μεζίνι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Μεζίνι αντί Ντάγκρα
87ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Δημήτρης Σταμούλης
86ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κατσικογιάννης
80COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Αρκετά λάθη και δυνατά μαρκαρίσματα που έχουν χαλάσει τον ρυθμό και δεν γίνονται φάσεις.
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τρύφωνας Τσώνης
75ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Θανάσης Παπατόλιος
74COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ο Παπατόλιος έπιασε ένα σουτ από πλάγια αριστερά και η μπάλα με την παρέμβαση του Σταυριανού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Καλλιθέας. Στη συνέχεια ο Τσουλαβλτσίδης πήρε την μπάλα και προσπάθησε να κάνει το σουτ και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.
74ΔΟΚΑΡΙΘανάσης Παπατόλιος
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γουόρντεν αντί Κρεββατά
72Βγήκε Κώστας Κρεββατάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Τζέφερσον αντί Μαρσελίνο
71Βγήκε Έντγκαρ Μαρσελίνο (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Τζέφερσον Νταμιάο Κορέια (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
70Βγήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Γιώργος Κατσικογιάννης (MΕΣΟΣ)
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κατσικογιάννης αντί Γκίνη
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντάγκρα έξω από την περιοχή, η μπάλα στα χέρια του Σταυριανού με διπλή προσπάθεια.
56Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Σταματάκος αντί Σμυρλή
51COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ντάγκρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά δίπλα από τα δοκάρια της Καλλιθέας.
50ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Άγγελος Καραντασιάδης
49Βγήκε Γιάννης Κυριαζόπουλος (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Λάμπρος Ζαχαρός (MΕΣΟΣ)
49COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ - Ζαχαρός αντί Κυριαζόπουλου που δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
40ΓΚΟΛ ΚΕΦΑΛΙΑΠαναγιώτης Πλαβούκος
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Πλαβούκος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Καλλιθέας. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Σωτηράκου και κεφαλιά πάσα του Καραντασιάδη.
40ΓΚΟΛΠαναγιώτης Πλαβούκος
38ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Κρεββατάς
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα πήρε πάλι τον έλεγχο, αλλά με λάθος μεταβιβάσεις στο κέντρο δίνει αντεπιθέσεις στον Αχαρναϊκό.
30COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Αχαρναϊκός προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις και να αντιδράσει άμεσα μετά το γκολ, αλλά παρότι κέρδισε μέτρα στο γήπεδο δεν κατάφερε να κάνει τελική προσπάθεια.
24COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Παπατόλιος δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από την εστία της Καλλιθέας.
23COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Κρεββατάς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που βρήκε και στο κάθετο δοκάρι για να καταλήξει στα δίχτυα.
23ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΚώστας Κρεββατάς
23ΓΚΟΛΚώστας Κρεββατάς
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Σέντρα του Λεβέντη που βρήκε στο χέρι του Σωτηράκου.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Ντάγκρας έφυγε από πλάγια αριστερά, την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο κέντρο της περιοχής, όπου ο Πλαβούκος δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ και ο Σταυριανός μπλόκαρε.
16COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Σταμόπουλου, ο Λεβέντης την κατέβασε στην περιοχή που προσπάθησε να βρει τον Τσίπρα και μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε πάλι στον Λεβέντη που έκανε καλό σουτ, αλλά βρήκε πάνω στα σώματα.
14ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παναγιώτης Πλαβούκος
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Μασέδο ελευθερώθηκε ωραία στην μεγάλη περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ που πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Αχαρναϊκού.
04COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μπέλη έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από την εστία του Αχαρναϊκού.
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ENAΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Δόσκορης, Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...AXAΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Σωτηράκος, Μαρσελίνο, Παπατόλιος, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Σταμούλης, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Ντιαγκιτέ, Γκίνη, Μπέλης, Κρεββατάς, Μασέδο, Σμυρλής, Τσίπρας.

eeep eeep