Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΧΑΝΙΑ | Round 17 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΧΑΝΙΑ
3 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017
Ώρα Αγώνα: 15:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
86COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Νέο σουτ του Κρεββατά μέσα από την περιοχή, πάλι με το σώμα ο Αθανασίου έσωσε την εστία του και στο δεύτερο σουτ υπήρξε οφσάιντ του Τσίπρα.
82COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Γεωργακόπουλος αντί Αποστολόπουλου
81COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Κρεββατά μέσα από την περιοχή, ο Αθανασίου έδιωξε με τα πόδια.
81Βγήκε Κώστας Αποστολόπουλος (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Ανδρέας Γεωργακόπουλος (MΕΣΟΣ)
77ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΚώστας Κρεββατάς
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 3-1 Ο Κρεββατάς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
77COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Ο Κρεββατάς κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή.
77ΓΚΟΛΚώστας Κρεββατάς
71Βγήκε Στέφανος Βαρούχας (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Παύλος Λάσκαρης (MΕΣΟΣ)
71Βγήκε Ρούνεϊ Βανκεβάι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Χριστιανός Ντούμος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
71COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΙΠΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΝΙΑ - Ντούμος αντί Βανκεβάι και Λάσκαρης αντί Βαρούχα.
70COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παρότι αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές, ο ΑΟ Χανιά έχει βγει αρκετά ψηλά για να διεκδικήσει την ισοφάριση.
62Βγήκε Έρικ Γουόρντεν (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέφαν Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
62COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Στεφάνοβιτς αντί Γουόρντεν
59ΓΚΟΛΠέτρος Λεβέντης
59ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΠέτρος Λεβέντης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ για τον Δαμιανάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα
58ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
58COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Ο Κρεββατάς έκανε το σουτ μετά την σέντρα του Σταματάκου και ο Δαμιανάκης έδιωξε στη γραμμή με το χέρι.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματής μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας από πλάγια, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Μιχελή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με την βοήθεια και του Τσώνη.
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματής μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας από πλάγια, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Μιχελή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων με την βοήθεια και του Τσώνη.
53Βγήκε Αλέξανδρος Σμυρλής (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κώστας Κρεββατάς (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
53COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Κρεββατάς αντί Σμυρλή
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
46Βγήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γκίνη αντί Μπέλη
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
43COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Σταματή μέσα από την περιοχή της Καλλιθέας, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
40COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Παιχνίδι κέντρου πλέον, με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές και χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες.
40ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλέξανδρος Σμυρλής
35ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Κώστας Αποστολόπουλος
35ΓΚΟΛΚώστας Αποστολόπουλος
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-1 Ο Αποστολόπουλος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μιχελή για την ισοφάριση.
29COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Βαρούχα με σέντρα σουτ, αλλά ο Μιχελής μπλόκαρε την μπάλα.
22COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαγώνιο σουτ του Γουόρντεν μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έφυγε κόρνερ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Συνεχίζεται η πίεση των ποδοσφαιριστών της Καλλιθέας που έχουν κυριαρχήσει στον χώρο του κέντρου, αλλά δεν έχουν δοκιμάσει πολλές τελικές προσπάθειες.
11ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χαράλαμπος Δαμιανάκης
10COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Οι ποδοσφαιριστές της Καλλιθέας αναζητούν το δεύτερο γκολ, με καλές εναλλαγές της μπάλας.
06COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΓΚΟΛ της Καλλιθέας. Ο Σμυρλής έφυγε στην κόντρα, μπήκε μόνος στην περιοχή και για να σιγουρέψει το γκολ την έδωσε στον Γουόρντεν που την έστειλε στα δίχτυα, αλλά ήταν οφσάιντ.
02ΓΚΟΛ ΣΟΥΤ Ανδρέας Τσίπρας
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 1-0 Ο Μπέλης μπήκε στην περιοχή του ΑΟ Χανιά, έκανε το σουτ που έδιωξε με τα πόδια ο Αθανασίου και η μπάλα έφτασε στον Τσίπρα που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
02ΓΚΟΛΑνδρέας Τσίπρας
01COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Έναρξη της αναμέτρησης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...XANIA (Θ. Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Ηρακλής, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας, Βάνκεβάι
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Ν. Κουρμπανάς): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Πάτας, Κατσικογιαννής, Μπέλης, Τσίπρας, Σταματάκος, Γουόρντεν, Σμυρλής
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Παντελής Θεολόγου
ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Κώστας Αποστολόπουλος

eeep eeep